News

Concertul artistei Celine Dion, anulat. Când va fi reprogramat evenimentul din România

15.06.2020 | 10:39
Concertul artistei Celine Dion anulat Cand va fi reprogramat evenimentul din Romania
ADVERTISEMENT

Celine Dion nu va mai concerta anul acesta pe Arena Națională din România. Primul concert pe teritoriul țării noastre al renumitei artiste canadiene a fost anulat din cauza răspândirii virusului din China, așadar nu va avea loc la data stabilită, și anume 29 iulie.

Laura Coroianu, organzatoarea concertului grandios din București unde urmau să vină 75.000 de telespectatori, a transmis că evenimentul a fost reprogramat pentru anul viitor din cauza pandemiei de coronavirus. Mai exact, spectacolul va avea loc pe 25 iulie 2021.

ADVERTISEMENT

„Ne pare rău că Celine Dion nu va mai putea susține concertul de la București la data stabilită. Pandemia de Covid-19 are un impact devastator nu doar asupra sănătății populației și a sistemului medical, dar și la nivel social și economic, industria muzicală fiind printre industriile afectate grav”, a declarat Laura Coroianu, relatează libertatea.ro.

Turneul mondial al artistei Celine Dion, reprogramat pentru anul 2021

Frumoasa artistă a susținut încă de la începutul anului mai multe concerte în cadrul turneului mondial Courage în care căruia urma să ajungă și în țara noastră, însă în luna martie a fost nevoită să ia o pauză din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT

Celine Dion și-a anulat o serie de concerte și spectacole și aștepta cu sufletul la gură să revină pe scenă, la fel și fanii săi. Din păcate, situația actuală nu a permis renumitei cântăreței să facă ceea ce iubește mai mult, să cânte.

Echipa artistei a reprogramat toate spectacolele de anul acesta pentru 2021. Mai exact, 34 de concerte din 24 de orașe, inclusiv București, au fost reprogramate pentru o dată mai sigură, anul următor.

ADVERTISEMENT

„Chiar am sperat să revenim pe scenă cândva anul acesta, dar nu este nimic mai important decât sănătatea și siguranța tuturor.

Toată lumea a trecut printr-o perioadă atât de dificilă în timpul acestei pandemii, iar inima mea se îndreaptă spre toți cei care au suferit. Îmi e dor de spectacolele noastre. Aveți grijă de voi!”, a transmis artista pe una dintre paginile sale de socializare.

ADVERTISEMENT

Cei care și-au luat bilete pentru concertul lui Celine Dion trebuie să știe că acestea își vor păstra valabilitatea pentru anul următor, fanii celebrei artiste înțelegând situația prin care trece omenirea în clipa de față.

ADVERTISEMENT