Life
notix pixel id

Concertul drive-in al Deliei, în pericol să fie interzis! Reacția managerului artistei: „Încă sperăm”

21.05.2020 | 18:13
Concertul drive-in al Deliei, în pericol să fie interzis! Reacția managerului artistei: „Încă sperăm”
Delia continuă pregătirile pentru concertul drive-in și speră ca show-ul să aibă loc pe 31 mai. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, Delia anunța cu surle și trâmbițe revenirea pe scenă după două luni de pauză, într-un concert drive-in unic pentru țara noastră. Deși promitea să respecte toate măsurile de protecție și distanțare socială impuse de autorități din cauza răspândirii numărului de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, întrucât fanii ar fi ascultat-o live din interiorul mașinilor personale, evenimentul programat pe 31 mai în parcarea de la Romexpo riscă să nu mai aibă loc.

Se mai ține concertul drive-in al Deliei? Managerul artistei a făcut anunțul

Odată cu instaurarea stării de alertă, a intrat în vigoare și măsura care interzice „organizarea şi desfăşurarea de mitinguri, demonstraţii, procesiuni, concerte sau a altor tipuri de întruniri în spaţii deschise, inclusiv a celor de tipul drive-in, precum şi a întrunirilor de natura activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, sportive sau de divertisment în spaţii închise”. În ciuda deciziei, îndrăgita artistă continuă pregătirile pentru mult așteptatul său spectacol și speră ca Guvernul să permită până la urmă organizarea lui, mai ales că biletele aproape că s-au epuizat.

Noi deocamdată pregătim show-ul, însă dacă nu-l vom putea face din punct de vedere legal, atunci vom respecta decizia autorităților. Dar încă sperăm. Deliei îi este foarte dor de scenă”, a declarat pentru click.ro Adrian Tapciuc, project manager. În cazul în care nu va reuși să găsească înțelegere, singura variantă rămâne amânarea evenimentului pentru o dată ce va fi anunțată ulterior.

ADVERTISEMENT

Cât costă biletele. Poți participa la concert chiar dacă nu ai mașină

Biletele pentru show-ul programat pe data de 31 mai în parcarea de la Romexpo aproape că s-au epuizat, semn că fanii sunt nerăbdători să asculte și să fredoneze melodiile Deliei, fie și numai prin intermediul sistemelor audio al autoturismelor. Cât despre preț, acesta variază între 290 și 490 de lei, cu mențiunea că în fiecare mașină pot fi maximum trei persoane.

Iar dacă nu ești șofer, poți opta pentru pachetul Ultra Vip, în valoare de 990 lei, prin care organizatorii îți vor pune la dispoziție mașină clasa premium cu șofer și, pentru ca experiența ta să fie completă, artista îți face un cadou surpriză.

ADVERTISEMENT

Mă bucur să pot anunță primul concert Drive-In din România, pe 31 mai la Romexpo. În această perioada am simțit lipsa fanilor de la concerte și am așteptat momentul în care să ne putem reîntâlni.

Sunt nerăbdătoare să cânt live piesele mele și încerc să anticipez sentimentul pe care îl voi avea atunci când în loc de aplauze, cei prezenți vor claxona sau vor da flash-uri. Ne vedem pe 31 mai, la Romexpo, cu mașină din dotare”, le-a transmis artista fanilor săi, înaintea mult așteptatului eveniment.

ADVERTISEMENT

Cineastul Tudor Giurgiu, organizatorul TIFF, spera la rândul său să facă o surpriză publicului pe data 29 mai, când ar fi trebuit să aibă loc ediția din acest an a festivalului și să organizeze proiecții de filme care să poată fi urmărite direct din mașină. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, acesta se arată dezamăgit de interzicerea evenimentelor drive-in și cere explicații Guvernului Orban.

Rog să îmi explice (în direct şi la o oră de vârf) oricine din Guvern de ce e mai periculos şi predispus infectării participarea la un event drive-in decât a merge la un supermarket, la shopping, sau la slujba de duminică din faţa bisericii. Vă spun eu: nu e.

ADVERTISEMENT

Plănuiam o chestie foarte mişto, de bun simţ, organizată în condiţii de deplină siguranţă, o ieşire absolut necesară pentru toţi cei care vor să se bucure (respectând toate normele în vigoare) de un pic de relaxare. Era totul pregătit. În toată Europa aceste evenimente se întâmplă cu OK de la autorităţi (…) La noi e NU. Că aşa e mai bine.

Transmit celui care a decis includerea drive-in-ului pe lista că a făcut, din neştiinţă, o prostie fără măcar să aibă curiozitatea să se consulte cu cei care se pricep la asta. Sper ca Parlamentul să repare aberaţia asta dacă tot trece HG-ul pe la ei”, a declarat președintele Transilvania Internațional Film Festival zilele trecute, într-o postare pe Facebook.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri