News

Concertul lui Armin van Buuren din București a fost amânat pentru 2022. Când va avea loc evenimentul

Veste proastă pentru fanii lui Armin van Buuren. Concertul din București a fost amânat.
18.09.2021 | 21:15
Concertul lui Armin van Buuren din București a fost amânat pentru 2022. Când va avea loc evenimentul
Concertul lui Armin van Buuren din București a fost amânat pentru 2022. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Concertul lui Armin van Buuren, care urma să aibă loc peste o săptămână, în centrul Capitalei, a fost amânat din cauza restricțiilor Covid.

Artistul olandez urma să facă show pe data de 25 septembrie în cadrul primei ediţii a evenimentului Sound of Bucharest.

Decizia de anularea a concertului a fost anunțată chiar pe pagina de Facebook a lui Armin van Buuren. Evenimentul a fost reprogramat pentru anul 2022.

ADVERTISEMENT

Concert Armin van Buuren. Show-ul din București a fost reprogramat pentru pentru 24 septembrie 2022

Organizatorii au luat decizia de a anula concertul din cauza restricţiilor impuse de autorităţi, pe fondul creşterii accentuate a numărului de infectări cu Sars-CoV-2.

Artistul a transmis un mesaj pe pagina personală de Facebook în care afirmă că îi pare rău de situaţia dată în contextul sanitar actual, dar aşteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu fanii români anul viitor, pe 24 septembrie.

ADVERTISEMENT

Restricțiile au dus la amânarea concertului lui Armin Van Buuren

Sâmbătă, Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis printr-o hotărâre limitarea numărului de participanţi la evenimentele publice şi private pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt permise cu participarea a cel mult 2.500 de spectatori şi cu purtarea măştii de protecţie.

”Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, se arată în hotărârea CMBSU.

ADVERTISEMENT

Armin van Buuren este unul dintre cei mai cunoscuţi DJ ai genului muzical Trance.

Foto: Facebook

DJ-ul s-a născut în Leiden, Olanda, în 25 decembrie 1976, dar a crescut în Koudekerk aan den Rijn. Van Buuren a început să compună muzică la vârsta de 14 ani.

De-a lungul carierei, Armin van Buuren a concertat în peste 25 de țări. Dj-ul a fost prezent de nenumărate ori în România.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri