Life

Concertul lui Celine Dion din București, reprogramat. Când va avea loc marele eveniment

07.05.2021 | 15:51
Concertul lui Celine Dion din București, reprogramat. Când va avea loc marele eveniment
Concertul lui Celine Dion din București, reprogramat. Când va avea loc marele eveniment. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Concertul lui Celine Dion, care ar fi trebuit să aibă loc încă de anul trecut, a fost amânat pentru a doua oară. Cântăreața nu mai ajunge anul acesta în România pentru spectacolul de la Arena Națională, ci mult mai târziu. 

Vedeta ar fi trebuit să susțină un spectacol inedit în cadrul turneului „Courage” încă de pe 29 iulie 2020, dar din cauza pandemiei toate concertele ei din Europa au fost amânate. Așa s-a întâmplat și cu cel din Capitală, care a fost amânat pentru 25 iulie 2021.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Celine Dion nu va mai ajunge în România la această dată, tot din cauza crizei sanitare. Asta înseamnă că frumoasa blondină va veni pe meleagurile noastre abia mai târziu, când situația pandemiei va elimina din restricțiile actuale.

Celine Dion nu mai ajunge în România. Concertul artistei a fost reprogramat din nou

„Eram foarte nerăbdătoare să vă întâlnesc pe toți în Europa în această vară, dar, din păcate, din cauza situației mondiale, lucrurile s-au tot amânat. Suntem foarte bucuroși pentru spectacolele pe care le vom putea ține în 2023 și de abia aștept să vă văd în sfârșit”, a spus Celine Dion pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Evenimentul susținut de Celine Dion în țara noastră a fost reprogramat pentru data de 11 iunie 2023, după cum au anunțat în urmă cu puțin timp organizatorii. Cei care și-au cumpărat bilete pentru spectacol trebuie să știe că acestea își păstrează valabilitatea.

Așadar, participanții la concertul îndrăgitei soliste beneficiază în continuare de toate drepturile conferite de biletul de acces achiziționat, precum și legislației în vigoare.

„Ne pare extrem de rău că suntem nevoiți să reprogramăm concertul Celine Dion din nou, dar suntem foarte bucuroși că Bucureștiul se numără printre orașele care vor putea în continuare să găzduiască spectacolul.

ADVERTISEMENT

Evident, aceasta nu a fost decizia pe care speram să o luăm, dar respectând măsurile guvernamentale în vigoare – și în timpuri de o incertitudine fără precedent – aceasta este acum singura noastră opțiune viabilă, pe care am fost nevoiți să o acceptăm cu durere în suflet.

Dorim să ne arătăm aprecierea față de fanii Celine Dion pentru răbdarea lor și să îi recompensăm cu o tombolă unică, cu multe premii, în speranța că vom mai alina așteptarea. Așa cum vă puteți imagina, amânarea concertului este la fel de neplăcută pentru noi precum este și pentru fani.

În această lumină, rugăm publicul să ne acorde o mică perioadă de timp pentru a pune la punct detaliile tombolei, situația voucherelor și a altor aspecte pe care le implică această a doua reprogramare.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumim enorm pentru înțelegere, revenim cu detalii în cel mai scurt timp posibil”, a declarat directorul Emagic, Laura Coroianu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri