Sport
notix pixel id

Concluzia lui Leo Grozavu după Dinamo – FC Argeș: „Iau goluri pe final, asta spune mult despre starea lor de spirit”

Leo Grozavu a tras concluzia după Dinamo - FC Argeș, încheiat cu victoria piteștenilor, scor 2-1.
26.10.2021 | 23:41
Concluzia lui Leo Grozavu după Dinamo - FC Argeș: „Iau goluri pe final, asta spune mult despre starea lor de spirit”
Leo Grozavu, trage concluzia după Dinamo - FC Argeș: „E al treilea meci cu Rednic, când echipa primește gol pe final”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC Argeș s-a calificat mai departe în Cupa României, deși Dinamo a condus până în minutul 78, dar piteștenii au întors scorul până la finalul timpului regulamentar.

Leo Grozavu îi dă dreptate lui Mircea Rednic, care s-a supărat pe jucătorii săi și consideră că tinerii din lotul „câinilor” trebuie să fie mai implicați când intră pe teren.

Leo Grozavu trage concluzia după Dinamo – FC Argeș

Leo Grozavu a vorbit după eliminarea lui Dinamo din Cupa României în duelul cu FC Argeș, spunând că îl înțelege perfect pe Mircea Rednic să fie supărat după ce piteștenii au întors scorul în ultimul sfert de oră:

ADVERTISEMENT

„E al treilea meci din patru cu Mircea Rednic, în care se primesc goluri pe final, ceea ce spune multe despre multe despre starea de spirit de la Dinamo.

E perfect adevărat ce a spus, e normal să fie nervos, pentru că la un moment dat, Argeșul nu părea că poate să marcheze”.

ADVERTISEMENT

„Tinerii ar trebui să își dorească mult mai mult de la ei și să arate pe teren. Un club ca Dinamo trăiește și din astfel de trofee. Anul acesta, culoarul ar fi fost mult mai liber pentru Dinamo”, a mai spus Leo Grozavu, la TV LookSport.

Mircea Rednic, discurs dur la adresa jucătorilor

La finalul meciului, Mircea Rednic a fost supărat și a avut un discurs dur la adresa jucătorilor, spunând că nu are la dispoziție niciun fundaș dreapta de calitate:

ADVERTISEMENT

„Jucăm bine 70 de minute, după care facem greșeli copilărești, să te surprindă pe o fază din asta. Latovlevici preia în minutul 94 atât de lejer… zici că e prima dată când joacă unii dintre ei.

E nevoie de fundaș dreapta, nu avem… e nevoie, alta cred că era situația dacă puteam să-i folosesc pe cei șase titulari pe care n-am putut să-i folosesc azi”.

ADVERTISEMENT

„Din iarnă vom începe să jucăm mai bine, până atunci nu ai cum să trecei peste niște etape. E nevoie de timp să se acomodeze și cei care au venit”, a mai spus Mircea Rednic la finalul partidei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik