Fotbal intern

Concluzia lui Mihai Pintilii după FCSB – U Craiova 3-2: „A fost un derby senzațional, dar pentru noi play-off-ul contează”

24.02.2019 | 23:50
Concluzia lui Mihai Pintilii dupa FCSB  U Craiova 32 A fost un derby senzational dar pentru noi playofful conteaza

FCSB a câștigat cu 3-2 partida jucată pe teren propriu cu U Craiova. A fost una dintre cele mai spectaculoase partide jucate în acest sezon din Liga 1 Betano, cu răsturnări de scor, cinci goluri, dar și trei jucători eliminați.

Exact acest fapt a remarcat și Mihai Pintilii la finalul meciului. Totuși, unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul roș-albaștrilor îi avertizează pe mai tinerii săi colegi și spune că pentru FCSB cel mai important este lupta din play-off, acolo unde se va decide campioană.

Concluzia lui Mihai Pintilii după FCSB – U Craiova 3-2

„A fost un derby senzațional. Cu goluri, penalty-uri, cartonașe, tot ce vreți. Pentru noi play-off-ul contează cel mai mult. Dacă acolo câștigi 5-6 meciuri la rând poți lua titlul. Avem nevoie de trei puncte cu Voluntari pentru a ne distanța de Craiova sau măcar să păstrăm avansul.

Suntem 24 de jucători foarte buni, Hora are concurență foarte mare în atac. Acum el e în formă foarte bună și sperăm să-l țină. Nu vreau să vorbesc de ceea ce se întâmplă la CFR.

Pigliacelli e mai nebun. Iese până la jumătatea terenului, parcă e mijlocaș central. Înseamnă că au încredere în el. Și noi dacă aveam încredere în Bălgrădean să facă asta și știam că poate, îl lăsam– a spus Mihai Pintilii.

Cu o etapă înainte de încheierea sezonului regulat, FCSB are cu trei puncte mai puțin decât CFR Cluj, dar și un avans de trei puncte față de Craiova. În ultima rundă, roș-albaștrii joacă pe terenul ultimei clasate FC Voluntari, acolo unde se va deplasa fără patru jucători: Man, Morais, Bălașa și Planic.