Sport

Concluzia unui antrenor important despre Ianis Hagi: „E bun, dar Gică a fost de excepție! Nu va ajunge la nivelul lui”. EXCLUSIV

21.01.2019 | 21:46
Concluzia unui antrenor important despre Ianis Hagi E bun dar Gica a fost de exceptie Nu va ajunge la nivelul lui EXCLUSIV

FANATIK a realizat un amplu interviu cu Mircea Rednic în cantonamentul „câinilor” din Antalya. Așa cum ne-a obișnuit, antrenorul lui Dinamo nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, indiferent de subiectul pe care l-am abordat.

Rednic consideră că Ianis Hagi este un jucător de valoare certă, dar care nu are atitudinea potrivită pentru a evolua în acest moment în străinătate. În actuala stagiune, Ianis Hagi (20 ani) a marcat șase goluri și a oferit două assist-uri pentru Viitorul, calificându-se totodată cu naționala U21 la Campionatul European după o pauză de 20 de ani.

Concluzia unui antrenor important despre Ianis Hagi

Vă place Ianis Hagi?
– Îmi place.

L-ați ciupit un pic după ultimul meci…
– L-am ciupit pentru că m-a deranjat că eu știu cum era Gică. La calitățile pe care el, la fiecare contact era pe jos, cerea o lovitură liberă. Și nu se face așa pentru că eu știu cum e în străinătate.

E pregătit să plece în străinătate?
– Asta nu știu. Doar Gică știe, dar are calități.

Dar poate să îl întreacă pe tatăl său?
– Are potențial, dar nu cred că îl poate depăși. Poate să ajungă jucător foarte bun, dar nu la nivelul lui Gică.

Rednic a vorbit despre conflictul Hagi-Boloni

Rednic si Boloni au fost adversari, dar si prieteni in Belgia
Rednic si Boloni au fost adversari, dar si prieteni in Belgia

Mircea Rednic a vorbit puțin și despre conflictul de la distanță dintre Gică Hagi și Ladislau Boloni. Chiar dacă nu îi împărtășește opinia, Rednic nu vrea să-și supere prietenul din Belgia.

E Gică Hagi jucător de talie mondială? Pentru că Loți Boloni a avut o declarație puțin controversată.
– Asta crede Loți, nu cred că a spus-o cu răutate. Mai ales că pentru România Dobrin, Balaci sau Gică Hagi au fost jucători de excepție, care pot face diferența.

Asta crede și despre Halep și despre Ilie Năstase…
– Nu vreau să îl judec, pentru că e prietenul meu. El e un tip direct. Și eu m-am certat cu el pe tema asta. Nici în Belgia nu e un antrenor iubit, dar a avut rezultate. Asta e filosofia lui, el așa crede. Nu vreau să îl judec și nici nu e treaba mea