Concluzia sinceră a lui Carvajal după ce Real Madrid a ieșit și din Liga Campionilor: „Am avut un sezon de rahat”

Alin Miu   
în Champions League
06/03/2019, 00:52
Concluzia sinceră a lui Carvajal după ce Real Madrid a ieșit și din Liga Campionilor: „Am avut un sezon de rahat”

Real Madrid și-a distrus sezonul în decurs de o săptămână. Eliminată din Cupa Regelui de Barcelona și rămasă la 12 puncte în urma eternei rivale în campionat, Real și-a compromis șansele de a câștiga Liga Campionilor, fiind eliminată de Ajax, după 1-4 pe Santiago Bernabeu. 

Concluzia sinceră a lui Carvajal după ce Real Madrid a ieșit și din Liga Campionilor

Dani Carvajal, unul dintre liderii vestiarului, a recunoscut la finalul partidei că Ajax a fost echipa mai bună și merita calificarea. În același timp, fundașul spaniol a catalogat acest sezon al madrilenilor drept unul de „rahat”.

„În această săptămână nu ne-a ieșit nimic. Nu trebuie să căutăm scuze. Ajax a fost echipa mai bună și a meritat calificarea. Niciodată nu e ușor să vii după două înfrângeri cu Barcelona. Două erori ne-au costat cu Ajax. Am jucat bine în a doua repriză, dar era deja 3-0. Totul s-a terminat pentru noi. Trebuie să muncim în continuare, să fim profesioniști. Știm că am avut un sezon de rahat” – a spus Dani Carvajal.

Dani Carvajal (27 ani) joacă la Real Madrid din 2013, bifând deja 230 de partide oficiale în tricoul Los Blancos. A făcut parte din lot la toate cele patru Ligi ale Campionilor cucerite de Real în istoria sa recentă.

Închide ×