Concluzia unui expert: Avionul malaezian dispărut, prăbuşit intenţionat

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
01/08/2016, 17:43
Concluzia unui expert: Avionul malaezian dispărut, prăbuşit intenţionat

Expertul canadian Larry Vance a susţinut că zborul MH 370, care a dispărut la 8 martie 2014 în largul coastelor malaeziene, a fost prăbuşit intenţionat în Oceanul Indian de către unul dintre piloţi.

Anchetatorii nu au reuşit să recupereze epava avionului, care rămâne dispărut la mai bine de doi ani de la tragedia aviatică în care şi-au pierdut viaţa 239 de persoane.

O echipă de investigaţie australiană a izolat o arie de căutare de 2.000 de kilometri pătraţi pe fundul Oceanului Indian din largul coastelor Australiei. Însă, aria de căutare a fost izolată pe baza presupenerii că avionul era pe pilot automat în momentul prăbuşirii.

Totuşi, Vance susţine că urmele de eroziune de pe bucăţile de fuzelaj recuperate indică că este vorba de o aterizare controlată în apele Oceanului Indian.

Dacă cineva a prăbuşit intenţionat zborul Mh 370 Kuala Lumpur-Beijing, atunci epava se află în exteriorul zonei de căutare.

Larry Vance, care a condus anterior Consiliul de Siguranţă Aviatică al Canadei, a participat la mai mult de 200 de anchete privind prăbuşirea unor avioane.

Acesta a condus ancheta privind prăbuşirea zborului SwissAir 111 în Noua Scoţie din 1998, în care au pierit 229 de persoane. Forţa impactului a dezintegrat avionul în mai mult de două milioane de bucăţi.

Vance a explicat că absenţa unei asemenea dezintegrări a bucăţilor de fuzelaj recuperate indică spre teoria sa, privind prăbuşirea intenţionată în Oceanul Indian.

Teoria prezentată de Larry Vance este una dintre cele mai recente explicaţii generate de unul dintre cele mai mari mistere nerezolvate din istoria aviaţiei.

sursa: dcnews.ro

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×