Sport

Concluziile lui Adrian Mutu după Bosnia – România 1-0: „Am arătat mai bine decât cu Muntenegru, dar nu suficient cât să câștigăm”

Adrian Mutu a analizat înfrângerea suferită de România în deplasarea cu Bosnia, remarcând faptul că „tricolorii” au evoluat mai bine decât împotriva Muntenegrului.
08.06.2022 | 00:51
Concluziile lui Adrian Mutu dupa Bosnia  Romania 10 Am aratat mai bine decat cu Muntenegru dar nu suficient cat sa castigam
Concluziile lui Adrian Mutu după Bosnia - România. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Briliantul” nu crede că o atitudine mai bună decât la duelul de la Podgorica este suficientă pentru a câștiga meciurile, însă apreciază efortul depus de „tricolori”.

Concluziile lui Adrian Mutu după Bosnia – România

Adrian Mutu a analizat duelul dintre Bosnia și România, explicând ce le-a lipsit „tricolorilor” pentru a pleca măcar cu un punct de la Zenica: „Din păcate da, zero puncte după două meciuri. Am fost mai răi, mai vi, față de meciul cu Muntenegru.

ADVERTISEMENT

Mai prezenți pe faza de atac. Abordarea a fost surprinzătoarea la începutul meciului, parca ne era frică, eram foarte timorați.

Am jucat cu 5 fundași, iar cei laterali nu făceau pressing de întâmpinare, am fost prudenți. Nu putem să-i condamnăm pe jucători și să-i schimbăm pe toți”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să așteptăm și să vedem ce facem în celelalte meciuri. Referitor la partida de astăzi, cred că în prima parte am avut ocazii mai mari”, a spus Adrian Mutu, la TV Antena1.

„Pușcaș a tras foarte slab!”

Adrian Mutu a vorbit și despre ratarea lui George Pușcaș din minutul 19, atunci când atacantul naționalei l-a driblat pe portar, însă a tras slab spre poartă, mingea fiind respinsă de un adversar.

ADVERTISEMENT

„Mă refer la cea a lui Pușcaș, care a tras foarte slab dintr-o poziție excelentă. România a arătat mai bine față de meciul cu Muntenegru, dar nu așa de bine încât să câștige.

Dzeko nu ne-a pus deloc probleme, dar Pjanic s-a văzut, a făcut ordine în haos”, a mai spus Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

„Am ratat ocazii mari, poate nu am fost inspirați și la unele faze, noi cred că am fi meritat minimum un egal!

Am arătat bine incomparabil față de primul meci, cât timp atitudinea e corectă, voi da totul”, a spus și Edi Iordănescu la finalul confruntării cu Bosnia.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,50 este cota pentru „2 solist” la meciul România – Finlanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT