Fotbal intern

Concluziile lui Contra după România – Muntenegru 0-0: „Era imposibil să dăm gol astfel”

08.09.2018 | 00:00
Concluziile lui Contra dupa Romania  Muntenegru 00 Era imposibil sa dam gol astfel
ADVERTISEMENT

România a remizat cu Muntenegru, scor 0-0, în prima etapă din Nations League, iar selecționerul Cosmin Contra știe ce le-a lipsit băieților săi pentru a debutat cu o victorie în această competiție.

Selecționerul consideră că lipsa de luciditate pe faza de atac a dus la această remiză surprinzătoare în compania unei naționale cu mulți jucători accidentați. În plus, Contra spune că planul său tactic a fost dat peste cap de accidentarea lui Vlad Chiricheș din prima repriză, dar și de cea a lui Mihai Pintilii din a doua repriză.

ADVERTISEMENT

Concluziile lui Contra după România – Muntenegru 0-0

„E urât să joci fără spectatori, mai ales în momentele când naționala are nevoie de ei. Am avut un om în plus în repriza a doua și nu am reușit să avem liniștea necesară. Am reușit foarte puține și în prima repriză. N-am reușit să desfacem apărarea lor.

În a doua repriză, când am început să jucăm mai rapid, au început să apară și ocaziile. N-am fost inspirați însă în faza de atac. N-am avut liniștea necesară ca să-i desfasem. N-am avut prezență în careu, era imposibil să dăm gol.

ADVERTISEMENT

Ne-am precipitat pe final, mai erau 15 minute și ne-am comportat ca și cum mai era doar un minut. Băieții au dat totul însă, nu pot să le reproșez nimic. Am fost forțat să fac și două schimbări. N-am mai putut să introduc un jucător după ce am

Chiricheș are o accidentare mai gravă decât Mihai Pintilii. Mâine vor fi testați amândoi. Păcat că ne-au dat peste cap aceste accidentări. Dacă nu se accidenta Mihai, îl băgam pe Țucudean. Am dominat acest meci de la un capăt la altul, dar ne-a lipsit limpezimea. Nu am avut-o și nu ne-am creat multe ocazii. Ei au jucat la egal, fragmentau mult jocul.

ADVERTISEMENT

Mergem la Belgrad să facem un rezultat bun. Vom încerca să ne recuperăm acum și să facem meciul nostru cu Serbia” – a spus Cosmin Contra la o televiziune de sport.