Fotbal intern

Dan Petrescu confirmă FANATIK. George Țucudean, operat pe inimă la Viena! Ce meciuri ratează golgeterul

31.03.2019 | 00:03
Dan Petrescu confirma FANATIK George Tucudean operat pe inima la Viena Ce meciuri rateaza golgeterul

Dan Petrescu a obținut victoria cu numărul 100 din cariera sa de antrenor, iar 35 dintre ele au venit cu același scor 1-0. Astfel s-a terminat și partida cu Astra, rezultat în urma căruia ardelenii au luat un avans consistent în fruntea clasamentului.

Dan Petrescu despre operația pe inimă a lui Țucudean: “Lipsește în meciurile cu Craiova și Steaua”

FANATIK a anunțat că George Țucudean a suferit o intervenție chirurgicală la inimă, informație pe care șefii CFR-ului au evitat să o recunoască. De altfel, Dan Petrescu a spus în primele sale zile de la revenire că Țucudean are probleme și că va reveni în zece zile. Totuși, antrenorul a avut un cu totul alt discurs după meciul cu Astra. Întrebat dacă Țucudean s-a operat la inimă, la Viena, Dan Petrescu nu a negat și a spus că atacantul va reveni abia la returul din play-off, ratând meciurile cu Craiova și FCSB.

„Orice victorie e importantă, nu contează scorul. E clar că 1-0 e și mai frumoasă pentru că e greu de obținut. Am întâlnit o echipă bună, ne-au surprins în primele 20 de minute, parcă își doreau mai mult. Am fost nevoit să schimb. După intrarea lui Moutinho, am jucat mult mai bine. Cred că aici s-a făcut diferența și de aceea am reușit să câștigăm.

Sincer, am avut mai mare presiune la acest meci decât la meciul cu Viitorul, când am luat titlul. Nu doar azi. De când am venit simt presiune. Normal că lumea își pune întrebări: ce caut aici dacă echipa avea cinci victorii, ce vreau. Dar am luat decizia asta. Mai avem șapte finale, plus două meciuri în Cupă foarte grele.

Mi-am propus să stau toate meciurile pe bancă, anul trecut am stat mai mult prin tribune. De aceea am fost mai calm. Echipa nu mai este cea de anul trecut. Am mai puține soluții acum. Nu e ușor să fac echipa pe care o vreau eu.

Eu sper ca Țucudean să joace din returul de play-off. Nu cred că va fi apt în următoarele jocuri, cu Craiova și Steaua. Așa mi-au spus doctorii și cei care au vorbit cu el. Eu nu am vorbit până acum cu el. Ioniță încă nu e jucătorul pe care îl vreau eu. Mă așteptam la mai multe de la el. Dar e mai bine față de cum l-am lăsat”, a spus Dan Petrescu la Digisport.

Tags: