Fotbal intern

Concluziile lui Pancu după ce Rapid a pierdut cu 1-3 primul meci din 2019: „Toți ne văd Real Madrid. Maradona nu se adaptează aici”

02.03.2019 | 18:24
Concluziile lui Pancu dupa ce Rapid a pierdut cu 13 primul meci din 2019 Toti ne vad Real Madrid Maradona nu se adapteaza aici

Rapid a pierdut cu 1-3 primul meci din 2019, în deplasare cu Progresul Spartac. Giuleștenii au avut o primă repriză de coșmar, iar la un moment dat erau conduși cu 0-3. Au încercat să revină în partea secundă, iar pe final au beneficiat și de un om în plus, însă adversara lor s-a apărat excelent și a scos o victorie mare. 

Concluziile lui Pancu după ce Rapid a pierdut cu 1-3 primul meci din 2019

Daniel Pancu nu este îngrijorat de acest eșec, punându-l pe seama lipsei de experiență a nou-veniților. Antrenorul lui Rapid crede că nici măcar Diego Maradona nu s-ar fi putut adapta ușor la această echipă, pe care o consideră specială.

”E normal să apară o relaxare când toată lumea ne vede Real Madrid. Oamenii din club ne zic că avem echipă de liga a 2-a, normal să apară astfel de probleme. Am venit după 7-8 victorii în amicale, dar am avut adversari modeşti. Ne-a surprins agresivitatea adversarilor de azi. Jos pălăria în faţa lor.

Sunt singurul din clubul ăla care spune că încă nu s-a întâmplat nimic. Sunt jucători buni, talentaţi, dar Rapid e o echipă specială. O echipă absolut specială. Poţi să fii şi Maradona şi să nu te acomodezi aici. Probabil o să cunoască şi ei partea aceea a suporterilor. Pentru că de un an şi jumătate batem pe toată lumea. Practic nu ştiu despre ce e vorba. Rapid e alt club, e mai special” – a spus Pancu.

Rapid va juca in Regie in urmatorii doi ani meciurile de acasa
Rapid va juca in Regie in urmatorii doi ani meciurile de acasa

O accidentare a dat planurile peste cap

„Nu am mai avut soluţii de under pe bancă, am schimbat sistemul din mers, am jucat cu mijlocaşii fundaşi. Oricum a fost un meci special, un meci cu încărcătură multă şi cred că dacă marcam al doilea gol în minutul 80-85 plecam cu un punct de aici, dar era nemeritat după ce s-a jucat în prima repriză”, a spus Pancu.

Vestea bună pentru Rapid este că Unirea Slobozia, principala urmăritoare, a pierdut la rândul său în prima etapă din 2019, fiind învinsă cu 2-3 de Înainte Modelul.

Tags: