Fotbal intern

Concluziile lui Raul Rusescu după cantonamentul din Spania. Atac la adresa lui Dică. “E o prostie să vorbești despre motivație”

23.01.2019 | 19:26
Concluziile lui Raul Rusescu dupa cantonamentul din Spania Atac la adresa lui Dica E o prostie sa vorbesti despre motivatie

Raul Rusescu a tras concluziile după cantonamentul susținut de FCSB în Marbella, Spania, în această iarnă. Atacantul român susține că roș-albaștrii au avut parte de trei meciuri amicale puternice care i-au ajutat pentru partea a doua a sezonului competițional din Liga 1 Betano.

Mai mult, Raul Rusescu a comentat în legătură cu situația lui Harlem Gnohere, l-a atacat pe Nicolae Dică după ce antrenorul a declarat că unii jucători de la FCSB nu au avut motivație în mandatul său și l-a lăudat pe Ioan Hora, atacant care a înscris în meciul amical jucat cu Dinamo Kiev, scor 1-1.

Concluziile lui Raul Rusescu după stagiul de pregătire din Spania

“Au fost două săptămâni foarte bune, am avut trei meciuri cu adevrsari buni și am jucat fotbal, am avut ocazii. Eu sunt mulțumit de ceea ce am făcut până acum și cred că lucrurile arată foarte bine. Cred că ne adaptăm din ce în ce mai bine la ceea ce dorește antrenorul de la noi și suntem pe drumul cel bun. Pentru mine este bine că lucrurile merg pe drumul cel bun. Mă bucur că antrenorului îi place ceea ce fac eu, cum mă antrenez și cum mă prezint la fiecare ședință. Eu am aceeași plăcere și ambiție ca atunci când m-am apucat de fotbal.

…despre Harlem Gnohere: “Eu știu că Gnohere e accidentat. Nu știu dacă are sau nu oferte. Nu îmi place ca un coleg de al meu să fie acidentat pentru că nu e bine pentru el, dar nici pentru noi. Sper să își revină cât mai repede.”

Raul Rusescu, Dragoș Nedelcu și Bogdan Planic

…atac la Nicolae Dică: “Este o prostie sa vorbești despre motivație. E treaba lui dacă a vorbit despre asta. Motivația există, a fost și o să fie în continuare. S-au pierdut meciuri, dar nu putem să spunem că nu am fost motivați. Nu vreau să spun ce s-a schimbat de la venirea domnului Mihai Teja pentru că ar însemna să fac o comparație cu ceea ce a fost și nu are rost.”

…despre Ioan Hora: “Eu mă știu de foarte mult timp cu Hora și sper să ajungă la capacitatea fizică optimă cât mai repede. Mă bucur că a marcat.”