Concluziile lui Săpunaru: „Am avut penalty, dar nu mai contează. Am fost temători în prima repriză”

Alin Miu   
în Echipa nationala
23/03/2019, 21:30
Concluziile lui Săpunaru: „Am avut penalty, dar nu mai contează. Am fost temători în prima repriză”

România a fost învinsă cu 1-2 în deplasare de Suedia în primul meci din preliminariile EURO 2020. Nordicii ne-au condus cu 2-0 la pauză, dar băieții lui Contra au revenit spectaculos în partea secundă, marcând prin Keșeru, iar apoi având câteva ocazii mari de a egala.

Concluziile lui Săpunaru după Suedia – România 2-1

Pe durata jocului însă au putut fi observate multe semne de slăbiciune în apărare, deși Cristi Săpunaru a avut o altă opinie la finalul partidei. Fundașul lui Kayserispor consideră că tricolorii nu au greșit la golurile marcate de suedezi. Săpunaru crede că România trebuia să beneficieze de un penalty pe final, când un apărător suedez a fost lovit cu mingea în mână în interiorul careului.

„Nu ne-au pus mari probleme nici în prima repriză. Singura problemă a fost că pierdeam mingea prea repede. În repriza secundă am jucat mai bine decât ei și puteam să egalăm, dar nu am avut noroc. La pauză am discutat să nu intrăm cu frică. Mi s-a părut că am intrat temători în prima repriză. Până la urmă nu am jucat împotriva Braziliei. E abia primul meci, nu putem vorbi de calificare, vedem mai încolo. A fost și un penalty pe care nu l-am primit, dar nu mai contează.

Mă simt foarte bătrân când văd atâți jucători tineri în echipă. Dar au demonstrat la echipa națională de tineret că sunt jucători de valoare, care vor fi viitorul echipei naționale. Va fi greu cu Feroe, chiar dacă toată lumea vorbește că batem cu 5-0. Trebuie să fim inteligenți și atenți” – a spus Cristi Săpunaru la PRO TV.

Următorul meci al României va fi pe teren propriu cu Insulele Feroe, marți, 26 martie, de la ora 21:45.

Închide ×