Concluziile oltenilor după Dinamo – U Craiova 3-0: „Au fost mai buni decât noi. Nu avem nicio scuză”

Alin Miu   
în Universitatea Craiova
15/12/2018, 23:10
Concluziile oltenilor după Dinamo – U Craiova 3-0: „Au fost mai buni decât noi. Nu avem nicio scuză”
Concluziile oltenilor după Dinamo - U Craiova 3-0

Dinamo și-a luat revanșa pentru eșecul cu 0-3 din Bănie și s-a impus cu același scor în Ștefan cel Mare. „Câinii” lui Mircea Rednic au dominat partida de la un capăt la celălalt, iar la final oltenii au recunoscut superioritatea adversarului.

Alexandru Mitriță și Alexandru Mateiu au declarat la finalul meciului că echipa Craiovei nu trebuie să caute scuze, ci să-și facă deja planurile pentru meciul de săptămâna viitoare cu Gaz Metan, programat pe teren propriu.

Concluziile oltenilor după Dinamo – U Craiova 3-0

„Am întâlnit o cu totul altă echipă a lui Dinamo în această seară față de meciul tur. Au fost mai buni azi. Noi trebuie să mergem acasă și să reflectăm la ceea ce am greșit. Ne-a lipsit Koljic. Aveam nevoie foarte mare de el. Trebuie să mergem mai departe– a spus Alexandru Mitriță la TV Digi Sport.

„O zi neagră pentru noi. Trebuie s-o uităm cât de curând. Ne așteaptă un meci foarte greu peste patru zile. Trebuia să fim mult mai agresivi. Ei au fost mai buni și au câștigat. Nu avem nicio scuză. Credeam că azi e momentul să câștigăm. Koljic e un jucător mare, se potrivea pe un astfel de gazon” – Alexandru Mateiu la TV Digi Sport.

Închide ×