Fotbal intern

Concordia Chiajna a transferat un campion în Liga 1 Betano! A semnat până în vară

21.02.2019 | 15:30
Concordia Chiajna a transferat un campion in Liga 1 Betano A semnat pana in vara

Oficialii clubului Concordia Chiajna au anunțat joi că a transferat un campion în Liga 1 Betano. Ilfovenii, care în acest moment ocupă penultimul loc în clasament, vor evolua în play-out-ul campionatului și vor face tot posibilul pentru a evita retrogradarea în Liga 2.

În cele trei etape disputate în 2019 în Liga 1 Betano, Concordia Chiajna a obținut un singur punct și acela în meciul în care sperau cel mai puțin, 0-0 cu FCSB. Pe celelalte două, ilfovenii le-au pierdut: 0-1 cu FC Botoșani și 1-2 cu Dunărea Călărași.

Concordia Chiajna a transferat un campion în Liga 1 Betano

Pentru lupta dură ce se anunță în vederea salvării de la retrogradare, Concordia Chiajna a transferat un campion în Liga 1 Betano. Începând de joi, antrenorul Adrian Falub îl are la antrenamente pe portarul Victor Rîmniceanu, care a câștigat titlul cu FC Viitorul în sezonul 2016-2017. El este liber de contract de la începutul sezonului, iar în cariera sa a mai jucat la Petrolul Ploieşti, CS Otopeni, Dinamo şi ultima dată la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Victor Rîmniceanu într-un meci din perioada când juca la FC Viitorul
Victor Rîmniceanu într-un meci din perioada când juca la FC Viitorul

”Portarul de 29 de ani a ajuns la un acord cu formația noastră și va îmbrăca tricoul ‘vulturilor’ până la finalul stagiunii în curs. Victor Rîmniceanu a mai jucat pentru Concordia Chiajna între anii 2013 și 2015. Bun venit, Victor, și cât mai multe meciuri memorabile în poarta Concordiei Chiajna”, este comunicatul postat pe pagina de Facebook a grupării ilfovene.

În ultimele două etape ale sezonului regulat din Liga 1 Betano, Concordia Chiajna va întâlni formațiile FC Voluntari (acasă, luni 25 februarie, de la ora 20:00) și Dinamo București (în deplasare, la începutul lunii martie. Ambele întâlniri vor fi transmis în format LIVE VIDEO şi LIVE TEXT pe FANATIK. La ultimul meci jucat, cel cu FCSB, oficialii vicecampioanei României au fost extrem de supăraţi pe arbitrajul lui Adrian Cojocaru, care nu le-ar fi acordat un penalty în finalul meciului. În schimb, fanii bucureștenilor au fost nemulțumiți de prestația favoriților și i-au apostrofat la ieșirea de la vestiare.