Fotbal intern

Concordia Chiajna – CSU Craiova 1-3. Oltenii sunt pe locul 4 în clasament

06.12.2018 | 19:45
Concordia Chiajna  CSU Craiova 13 Oltenii sunt pe locul 4 in clasament

Meciul Concordia Chiajna – CSU Craiova a reprezentat ultima partidă din cadrul etapei a 18-a din Liga 1 Betano. Partida s-a disputat în nocturnă, pe o vreme destul de potrivnică fotbalului şi pe un teren cu gazon artificial. Oltenii au deschis scorul, gazdele au egalat, după care totul s-a terminat pentru Concordia. Craiova a mai înscris de două ori și a luat toate punctele puse în joc. Meciul a fost transmis la televiziune pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus, dar puteţi intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări desfăşurarea partidei in format Live video.


UPDATE ORA 21.55 / S-a terminat partida de la Chiajna. concordia a pierdut fărăr drept de apel cu CS Universitatea Craiova, scor 1-3. Oltenii sunt pe locul 4 în clasamentul Ligii 1 Betano, în timp ce ilfovenii sunt penultimii

Min 39 / GOOOOOOOL CSU CRAIOVA! Cicâldău este omul potrivit la momentul potrivit și trimite mingea în poarta Chiajnei

Min 31 / GOOOOOOOL CSU CRAIOVA! Bărbuț intră în careu, culcă un fundaș al gazdelor, apoi trimite în poarta Chiajnei cu piciorul stâng

Min 26 / GOOOOOOOL CONCORDIA CHIAJNA! Adrian Ropotan reușește să marcheze și tabela arată acum scorul de 1-1

Min 23 / GOOOOOOOL CSU CRAIOVA! Koljic îl execută cu sânge rece pe Caparco și Craiova deschide scorul la Chiajna

Min 22 / Henț în careul gazdelor și se dă penalty pentru Craiova

Min 13 / Prima ocazie a partidei aparține oaspeților. Mateiu a trimis la poartă, dar Caparco nu a avut emoții

UPDATE ORA 20.01 / A început meciul Concordia Chiajna – CS U Craiova

UPDATE ORA 19.45 /  Avem echipele de start

Chiajna: Caparco – Albu, Leca, Marc, Fota – Ropotan – Grădinaru, Gorobsov (C), Prepeliţă, Măzărache – Guessan.
Rezerve: S. Costache, Batin, M. Cristescu, Bărboianu, Ivanovici, Deaconu, Nivaldo.
Antrenor: Dorinel Munteanu.

Craiova: Pigliacelli – Martic, Ferreira, Kelic, Bancu (C) – Mateiu, Fedele – Bărbuţ, Cicâldău, Mihăilă – Koljic.
Rezerve: L. Popescu, Dimitrov, Briceag, R. Popa, Bic, Nuno Rocha, Meza Colli.
Antrenor: Devis Mangia.


În clasamentul Ligii 1 Betano, CSU Craiova ocupă locul 4, cu 29 de puncte, la distanţă de zece lungimi în spatele liderului CFR Cluj. Concordia se află într-o serie neagră, în ultimele cinci meciuri a făcut trei egaluri şi a pierdut de două ori şi, drept rezultat, a coborât pe poziţie retrogradabilă, penultimul loc, 17 puncte, la egalitate de puncte cu Dunărea Călăraşi, care pe poziţia 13.

Concordia Chiajna – CSU Craiova ONLINE la TV Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport

Partida Concordia Chiajna – CSU Craiova se dispută joi, 6 decembrie, de la ora 20:00. în cadrul etapei a 18-a din Liga 1 Betano. Meciul poate fi vizionat pe mai multe programe de televiziune, fiind transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. O altă opţiune bună este să accesaţi FANATIK.RO, pentru a urmări partida în format LIVE VIDEO.

Este un meci foarte important pentru ambele echipe. Concordia, pregătită de Dorinel Munteanu, nu a jucat atât de rău, precum arată poziţia în clasament, dar găseşte greu drumul spre plasa porţii adverse. În ultimele cinci etape a marcat un singur gol şi a luat trei, pentru că toate cele trei egaluri făcute au avut acelaşi scor, 0-0. Abia etapa trecută, la Târgu Mureş, contra lui Hermanstadt, a marcat primul gol după patru meciuri.

Terenul artificial poate fi o mare problemă pentru olteni

Craiova a avut nouă meciuri fără eşec, până la deplasarea de la Botoşani, unde a cedat cu 2-1, dar în ultima etapă a trecut acasă de Dunărea Călăraşi cu 1-0 prin eurogolul reuşit de Mateiu. La Chiajna oltenii vor fi lipsiţi de aportul a doi oameni de bază. Fundaşul dreapta ghanez Donkor şi cel mai important atacant, Alexandru Mitriţă, sunt suspendaţi.

Concordia Chiajna - CSU Craiova. Marea absenţă a oltenilor este Alexandru Mitriţă, care este şi suspendat şi accidentat
Concordia Chiajna – CSU Craiova. Marea absenţă a oltenilor este Alexandru Mitriţă

Antrenorul Devis Mangia spune că oricum Mitriţă nu ar fi putut juca, pentru că are glezna umflată şi nu ar fi putut fi recuperat. Terenul artificial, în condiţiile unei foarte posibile temperaturi scăzute, poate fi un adversar mult mai greu pentru alb-albaştri decât echipa adversă. Mangia spune însă că jucătorii săi nu trebuie să caute alibiuri şi prin urmare echipa trebuie să dea totul pentru victorie.