Fotbal intern

Concordia Chiajna – Dunărea Călăraşi 1-1 în etapa 10 din Liga 1 Betano. Prepeliţă, omul decisiv pentru Dorinel

Concordia Chiajna  Dunarea Calarasi 11 in etapa 10 din Liga 1 Betano Prepelita omul decisiv pentru Dorinel

Continuă runda cu numărul 10 din Liga 1 Betano, iar primul meci al zilei are loc de la ora 18:00. Concordia Chiajna – Dunărea Călăraşi este penultimul meci al etapei şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Update, ora 19:55 Concordia Chiajna şi Dunărea Călăraşi au terminat partida la egalitate, scor 1-1, după golurile înscrise de Keyta şi Prepeliţă.

Update, min 60: GOOOL Concordia Chiajna! Prepeliţă egalează pentru ilfoveni!

Update, min 44: GOOOL Dunărea Călăraşi. Amidou Keyta a deschis scorul din penalty.

Echipele de start: 

Concordia: Greb – G. Matei, Leca, A. Marc, Bărboianu – Prepeliță, Bucșa – Grădinaru, R. Deaconu, Nivaldo – Guessan
Rezerve: Al. Costache, M. Cristescu, Batin, Bawab, Panait, Măzărache

Dunărea: Straton – Țenea, Șandru, Wallace, Ispas – St. Cucu, Pușcaș – Kanda, S. Pană, Keyta – Mediop


Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Gabriel Horia Mladinovici pentru a oficia de la centru acest duel, urmând să fie asistat la cele două linii de Vasile Marinescu din Bucureşti şi Ovidiu Artene din Vaslui Ovidui Florin Mazilu a fost desemnat arbitru de rezervă, iar Dan Victor Berbecaru observator de joc.

Concordia Chiajna – Dunărea Călăraşi în etapa 10 din Liga 1 Betano

Dorinel Munteanu a fost instalat recent pe banca tehnică a echipei din Ilfov şi nu are emoţii înaintea partidei cu nou-promovata lui Dan Alexa, Dunărea Călăraşi: “Eu nu mă gândesc la evitarea retrogradării, ci la alte obiective. Obiectivul este o clasare aproape de play-off, dacă nu chiar în play-off. Suntem la şapte puncte de locul 1, este o diferenţă aparent mare, dar cu o evoluţie constant bună putem ieşi din pasa asta proastă. Totul este posibil”.

Concordia Chiajna - Dunărea Călăraşi în etapa 10 din Liga 1 Betano. Andrei Marc (C) , de la Concordia Chiajna, luptă să înscrie în meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna şi Sepsi OSK, din etapa a VIII-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Concordia din Chiajna, vineri, 14 septembrie 2018.
Concordia Chiajna – Dunărea Călăraşi în etapa 10 din Liga 1 Betano. Andrei Marc (C) , de la Concordia Chiajna, luptă să înscrie în meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna şi Sepsi OSK

Partida Concordia Chiajna – Dunărea Călăraşi are loc de la ora 18:00 şi este transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Citeşte şi:

  • CUTREMUR la Cluj! Iuliu Mureșan, dat afară de la CFR?! Următorul pe listă, Conceicao! Pe cine pune Varga în locul lor. EXCLUSIV FANATIK.RO
  • Ilie Dumitrescu, dialog cu Gigi Becali în direct: “Pune-l pe Meme” / “Vezi-ţi de treabă”