Emoţii în aer pentru Concordia Chiajna. Ce au păţit ilfovenii

concordia chiajna, aterizare, chiajna

Cei de la Concordia Chiajna au tremurat serios în cursa de întoarcere de la Cluj-Napoca, după ce avionul lor nu a mai putut ateriza pe Otopeni.

Concordia Chiajna trebuia să revină la Bucureşti marţi dimineaţa după meciul pierdut cu CFR Cluj, scor 0-2. Din cauza ceţei, avionul în care se aflau ilfovenii nu a primit aprobarea să aterizeze, iar căpitanul aeronavei a fost nevoit să meargă la aeroportul din Constanţa. 

"La un moment dat intrasem un pic în panică pentru că ne tot învârteam şi nu ajungeam la destinaţie. Însă nu ne-a spus nimeni nimic şi n-am putut decât să aşteptăm. Am aterizat până la urmă, dar nu la Bucureşti, ci la Constanţa. Şi am răsuflat uşuraţi. Am avut trenul de aterizare în regulă, aripile în regulă, aceiaşi piloţi foarte buni ...", a povestit preşedintele ilfovenilor, Cristi Tănase.

Chiajna, prestaţie palidă la Cluj

"Numai că a trebuit să caut urgent un autocar în Constanţa ca să-l închiriem pentru a ajunge Bucureşti", a mai spus preşedintele Concordiei, echipă care nu a reuşit un meci prea strălucit, în compania liderului Ligii 1, CFR Cluj.

”Nu am reuşit să plecăm cu mai mult pentru că în prima repriză ne-a fost mult prea teamă şi am respectat prea mult adversarul. După schimbările făcute în repriza secundă, am arătat altfel, iar rezultatul putea fi altul", a fost de părere şi antrenorul Chiajnei, Ion Moldovan. Ilfovenii se află acum pe locul 11, cu 24 de puncte şi vor primi etapa viitoare vizita celor de la Dinamo Bucureşti.