Fotbal intern

Concordia Chiajna s-a despărțit de trei jucători! Doi dintre ei au plecat în străinătate

30.01.2019 | 22:15
Concordia Chiajna sa despartit de trei jucatori Doi dintre ei au plecat in strainatate

Conducătorii clubului Concordia Chiajna au decis miercuri să se despărtă de trei jucători care au evoluat în prima parte a sezonului Ligii 1 Betano. Astfel, gruparea ilfoveană a renunțat la serviciile fotbaliștilor Paul Batin, Ronaldo Deaconu şi Dan Bucşa.

La începutul anului 2019, oficialii clubului Concordia Chiajna au decis să renunțe și la antrenorul Dorinel Munteanu, după o primă parte a sezonului Ligii 1 Betano mult sub așteptări. Deși s-a scris că fostul tehnician de la FCSB, Nicolae Dică, este favorit la preluarea postului, ilfovenii l-au numit pe Adrian Falub, cel care a mai pregătit formația în perioada noiembrie 2015 – iunie 2016.

Adrian Falub într-o conferință de presă după numirea în funcția de antrenor la Concordia Chiajna
Adrian Falub într-o conferință de presă după numirea în funcția de antrenor la Concordia Chiajna

Concordia Chiajna s-a despărțit de trei jucători

Diriguitorii clubului Concordia Chiajna au anunțat miercuri, printr-o postare făcută pe site-ul oficial, despărțirea de cei trei jucători. ”Mijlocaşul Dan Bucşa şi clubul au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului acestuia, în timp ce atacantul Paul Batin merge la Doxa Katokopia FC, în Cipru, iar tânărul Ronaldo Deaconu va ajunge în Croaţia, la NK Gorica. CS Concordia le mulţumeşte celor trei pentru munca depusă şi le urează mult succes în continuare!”, se arată în cumonicatul ilfovenilor.

În vârstă de 21 de ani, Ronaldo Deaconu va juca la formația NK Gorica, ocupanta locul cinci în campionatul Croației. Mijlocașul care intrase în ultimele șase luni de contract cu gruparea din Chiajna va fi coechipier la Groica cu portarul Laurențiu Brănescu, împrumutat acolo de Juventus Torino. Atacantul Paul Batin va ajunge la Doxa Katokopia, locul 8 în Cipru, și îi va avea coechipieri pe fundașii Răzvan Tincu și Bogdan Mitrea.

După disputarea a 21 de etape, Concordia Chiajna se află pe locul 13 în clasamentul Ligii 1 Betano și în partea a doua a ssezonului va încerca să sse salveze de la retrogradare. În primul meic din 2019, ilfovenii vor juca vineri, 1 februarie, pe teren propriu, de la ora 17:00, cu FC Botoşani.