Declaraţia zilei vine de la Concordia – Juventus: “Se pare că e primul meu gol în Liga 1”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
15/04/2018, 16:41
Declaraţia zilei vine de la Concordia – Juventus: “Se pare că e primul meu gol în Liga 1”

Florin Ştefan de la Juventus Bucureşti a reuşit primul său gol pe prima scenă a fotbalului românesc, iar la finalul partidei a stârnit amuzamentul celor care l-au ascultat.

Fundaşul nou-promovatei a oferit mai multe declaraţii amuzante, după ce a marcat în poarta celor de la Concordia Chiajna în etapa a cincea din play-out:

“Se pare că e primul meu gol în Liga 1. Vă rămâne amintire ca primul gol. Dar sunt trist că am pierdut. Prima repriză a fost una bună, dar nu ştiu ce a fost în a doua. Poate am căzut fizic, ne-am relaxat. Am primit gol din corner, apoi n-am mai putut să ne revenim. Şi cam atât”, a spus Florin Ştefan la TV Telekom Sport.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×