Fotbal intern

VIDEO. Concordia Chiajna – Juventus Bucureşti 1-1. O remiză care nu ajută pe nimeni

Cele mai slabe echipe din Liga 1 BETANO de până acum au oferit un fotbal deschis, pe contre, dar la final au trebuit să se mulţumească doar cu un punct, care nu foloseşte practc nimănui....
12.08.2017 | 18:20
VIDEO Concordia Chiajna  Juventus Bucuresti 11 O remiza care nu ajuta pe nimeni
ADVERTISEMENT

Cele mai slabe echipe din Liga 1 BETANO de până acum au oferit un fotbal deschis, pe contre, dar la final au trebuit să se mulţumească doar cu un punct, care nu foloseşte practc nimănui. Concordia şi Juventus rămân fără victorie la activ şi riscă să piardă deja contactul cu plutonul. Cele cinci minute din finalul primei părţi au salvat spectacolul, până la final mai notând doar ratarea uriaşă a golgheterului gazdelor, Marian Cristescu.

VIDEO. MIN. 43. GOL Marian Cristescu 1-0

VIDEO. MIN. 45. GOL  Măzărache 1-1

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real

CONCORDIA – JUVENTUS LIVE STREAM LIGA 1. Vasile Miriuţă a ajuns la Concordia Chiajna, după ce Dan Alexa şi-a dat demisia, iar fostul antrenor al celor de la CFR Cluj a început curăţenia la formaţia din Chiajna.

ADVERTISEMENT

CONCORDIA – JUVENTUS LIVE STREAM LIGA 1. Astfel, Vasile Miriuţă i-a anunţat pe Raul Costin, Alin Buleică şi Valentin Munteanu că nu mai fac parte din planurile de viitor ale echipei şi că au fost puşi pe lista jucătorilor care sunt nevoiţi să-şi caute alte angahamente. Dacă Raul Cosmin a ajuns la o înţelegere cu nou-promovata FC Agreş, Alin Buleică a ajuns la UTA.

De partea cealaltă, Valentin Munteanu a vorbit pentru FANATIK.RO despre situaţia în care se află la Conordia Chiajna, relaţia cu Vasile Miriuţă şi recunoaşte că şi-ar fi dorit să lucreze în continuare cu Dan Alexa.

ADVERTISEMENT

Care este situaţia ta la Concordia? Ai fost anunţat că nu mai eşti dorit la echipă.

Da, este adevvărat! Am fost anunţat de Vasile Miriuţă că nu mă mai vrea la echipă. După meciul cu Steaua mi-a zis că nu mai fac parte din planurile echipei, iar după cel cu Astra mi-a mai transmis acelaşi lucru din nou.

Care a fost relaţia ta cu Vasile Miriuţă?

Păi ce să zic….Când a ajuns dânul la echipă eu eram accidentat. Nici nu am avut multe ocazii să joc foarte mult de când a ajuns el la Chiajna.

ADVERTISEMENT

Ţi-ai reziliat contractul cu Chiajna, sau urmează?

Cred că urmează. Aştept să vină domnul preşedinte Cristi Tănase ca să discutăm. Nici eu nu ştiu ce să zic. Eu ştiu că el încă mă doreşte la echipă, dar antrenorul decide. O să iau o decizie zilele următoare.

CONCORDIA – JUVENTUS LIVE STREAM LIGA 1. E dorit de două echipe din prima ligă

FOTBAL:CONCORDIA CHIAJNA-FC BOTOSANI, PLAY OUT LIGA 1 ORANGE (29.05.2017)

A luat legătura cu tine vreo echipă din Liga 1 după ce s-a aflat că nu mai eşti dorit la Concordia?

ADVERTISEMENT

Să fiu sincer…da. Sunt două echipe din Liga 1 şi alte 3 din Liga a 2-a. O să văd ce decizie o să iau. Momentan sunt jucătorul celor de la Concordia.

Juventus Bucureşti se află printre ele?

Da! Juventus Bucureşti, dar şi alte echipe. Dar nu vreau să vorbesc mai multe pentru că mă aflu sub contract acum.

Mai mulţi oameni din vechiul staff au fost îndepărtaţi…

Da, este adevărat! Este normal să se întâmple asta. Domnul Miriuţă a venit la echipă cu oamenii lui, cu staff-ul lui. Fiecare antrenor îşi alege cu cine să lucreze.

Dar cu Dan Alexa cum ai lucrat?

Eu am spus când am ajuns la începutul anului la Concordia că am venit pentru că era Dan Alexa la echipă. Am lucrat foarte bine cu el, m-am simţit bine sub comanda lui. Mi-a părut foarte rău când am aflat că a plecat. Mi-aş dori să mai lucrez cu el pe viitor. Chiar i-am spus că sper să se întâmple asta.

Valentin Munteanu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Dan Alexa, deşi în sezonul 2016-2017, într-un meci disputat între Pandurii Târgu Jiu şi Concordia Chiajna. scor 3-2, în ultimul meci al etapei a zecea a play-out-ului Ligii 1 Betano, Valentin Munteanu a marcat un super gol i-a dat o replică lui Dan Alexa. “După ce am marcat am vrut să transmit un mesaj către cei de la noi, pentru că eu cred că merit să joc mai mult. Am spus ceva cuvinte grele, şi cu bip. S-au stâns multe…Nu sunt din oţel, am strâns şi o frustrare foarte mare. Am vorbit cu toată lumea, şi cu Dan Alexa. Aşa am considerat eu că trebuie să reacţionez, m-a luat valul”, a spus Valentin Munteanu.

Pentru Concordia Chiajna, Vali Munteanu a evoluat în 17 meciuri, a înscris 3 goluri şi a oferit 1 pasă decisivă.

200.000 de euro este cota lui Munteanu, conform transfermarkt

ADVERTISEMENT