Fotbal intern

Concordia – Viitorul 0-3, în 16-imile Cupei României. Elevii lui Hagi câştigă la scor de neprezentare

26.09.2018 | 17:40
Concordia  Viitorul 03 in 16imile Cupei Romaniei Elevii lui Hagi castiga la scor de neprezentare

Concordia Chiajna – Viitorul Constanţa se joacă în 16-imile Cupei României, în Ilfov, de la ora 18:45. Meciul este transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe George Cătălin Găman să oficieze acest duel la centru, urmând să fie asistat la cele două linii de Ciprian – Florin Danşa, din Satu Mare, şi George Florin Neacşu, din Câmpulung Muscel. Marcel Bîrsan a fost desemnat arbitru de rezervă, iar observatori de joc vor fi Bogdan Zamfirescu din Botoşani şi Felix Grigore din Bucureşti.


Update. Viitorul Constanţa s-a impus cu 3-0 pe terenul Concordiei Chiajna, după golurile lui Ghiţă, autogolul lui Leca şi golul lui Ciobanu.

Update. Andrei Ciobanu a înscris golul 3 pentru Viitorul Constanţa, din pasa decisivă a lui Voduţ.

Update. Din minutul 65 Viitorul Constanţa conduce cu scorul de 2-0, după ce şutul lui Măţan a fost deviat de Leca în proprie poartă.

Update. Boboc este faultat dur de Ştefan Bărboianu, care vede direct cartonaşul roşu, iar Chiajna joacă în dublă inferioritate numerică din minutul 56.

Update. Andrei Prepeliţă este eliminat şi Concordia Chiajna joacă în inferioritate numerică din minutul 45+2.

Update. Viitorul Constanţa conduce cu scorul de 1-0 după golul lui Virgil Ghiţă din minutul 14.


Echipele de start:

Concordia: Greab – Bărboianu, Leca, Marc, Fota – Bucşa, Prepeliţă – Grădinaru, Cristescu, Nivaldo – Batin

Viitorul: Cojocaru – Lima, Ghiţă, Luchin, Boboc – Achim, Artean, Iacob – Houri, Voduţ, Natkho

Concordia – Viitorul în 16-imile Cupei României

Gheorghe Hagi îşi doreşte să pună mâna pe trofeul Cupei României, după ce coeficientul României în cupele europene a scăzut, iar asta câştigarea competiţiei i-ar garanta accederea în turul doi preliminar al Europa League: “Toţi îşi doresc să câştige Cupa României, este un drum mult mai uşor, puţine meciuri. Şi noi vrem mai mult decât anii trecuţi. Ne dorim să trecem de acest prim tur, dar nu ne va fi uşor, mai ales că am picat cu o echipă din prima liga”, a declarat Gheorghe Hagi la conferinţa premergătoare partidei din această seară.

“Chiajna este în formă, a câştigat la Botoşani. În doar o săptămână, Dorinel i-a unit şi au un moral bun după victoria din campionat. S-a simţit venirea lui la Chiajna, fotbalul nu se uită, chiar dacă nu a profesat o perioadă. Are multă experienţă, a fost un jucător mare, a demonstrat că are valoare şi ca antrenor, a câştigat titlul la Galaţi”, a mai declarat Hagi.

Concordia - Viitorul în 16-imile Cupei României. Gică Hagi în meciul dintre Concordia Chiajna şi FC Viitorul din etapa a II-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Stadionul comunal Concordia din Chiajna, luni 30 iulie 2018.
Concordia – Viitorul în 16-imile Cupei României. Gică Hagi în meciul dintre Concordia Chiajna şi FC Viitorul din etapa a II-a a Ligii 1 Betano

Clubul oaspete al duelului din această seară are un nou antrenor, după ce Ionuţ Badea a fost demis. Dorinel Munteanu este noul tehnician al ilfovenilor şi chiar a debutat cu dreptul pe banca echipei, în victoria din campionat, scor 2-0 cu FC Botoşani.