Life

Concurent eliminat la Survivor România 2021, după un Consiliu de Urgență. Surpriză neașteptată pentru fani

14.04.2021 | 11:39
Concurent eliminat la Survivor Romania 2021 dupa un Consiliu de Urgenta Surpriza neasteptata pentru fani
Concurent eliminat la Survivor România 2021, după un Consiliu de Urgență. Surpriză neașteptată pentru fani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Un concurent este eliminat de la Survivor România după ce prezentatorul Daniel Pavel anunță un Consiliu de Urgență. Surpriza neașteptată îi dă peste cap pe fanii reality show-ului, dar și disputele tot mai aprige dintre cele două tabere. 

Jocul de recompensă din această săptămână se anunță a fi unul dur din toate punctele de vedere atât în teren, cât și în afara sa. Faimoșii și Războinicii devin din ce în ce mai competitivi, de aici plecând tensiuni, certuri și discuții aprinse între ei.

ADVERTISEMENT

Lucrurile se schimbă cu o rapiditate uimitoare în Republica Dominicană, acolo unde unul dintre concurenți va părăsi competiția sportivă. Anunțul este făcut în Consiliul de Urgență, gazda de la Survivor România urmând a dezvălui și care este motivul din spatele deciziei.

Survivor România, eliminare neașteptată. Cine pleacă din competiție

„Ne aflăm la Consiliul de Urgență de la Survivor România, am o veste extrem de importantă de comunicat. În această seară ne vom lua rămas bun de la unul dintre voi”, anunță Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

Toți participanții din Republica Dominicană sunt uimiți de cele auzite, fiecare temându-se pentru ce este mai rău, asta pentru că tensiunile ating cote alarmante în competiție și par să nu mai există deloc prietenii și strategii între concurenți.

Fiecare luptă pentru a ajunge în marea finală, lucru spun clar și răspicat de cântărețul de muzică de petrecere Culiță Sterp, care susține că nu are nevoie de nimeni pentru a pune mâna pe premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

„Ăla e îmbârligător și nu vrea în grupul lui, ăla nu vrea în grupul celuilalt, nu știu ce e aici. Eu nu am nevoie nici de Jador, nici de Elena, nici de Zanni, nici de nimeni în competiția asta ca să rămân”, este declarația tranșantă făcută de Faimos.

Nici în echipa Războinicilor lucrurile nu sunt tocmai pe roze. Disputa dintre Sorin și Albert devine tot mai intensă, cel din urmă fiind votat pentru a cincea oară consecutiv drept favoritul publicului. Sorin, propus spre eliminare de coechipierul său, îl compară pe acesta cu Jador.

ADVERTISEMENT

„Avem un nou Jador în echipă! Sunt plin de nervi când este votată o persoană care nu merită”, spune Sorin de la Războinici.

Vera Miron și Maria Chițu ajung să fie la cuțite, totul din cauza curățeniei în locul în care se odihnesc. Prima îi reproșează celei din urmă că este leneșă și nu face nimic în tabără. Ba chiar o amenință că o ia la bătaie.

„Tu, nebuno, zi mersi că îți fac curat…Uite ce ai făcut acolo! Nu, deci o iau la bătaie dacă mai face așa. O bat, să mor eu de nu o bat. Nu știu de ce a venit la Survivor…”, afirmă Vera.

Ediția poate fi urmărită joi, 14 aprilie, începând cu ora 20:00, numai pe Kanal D. Nu rata un joc spectaculos de recompensă, dar și o eliminare surpriză!

ADVERTISEMENT