Life

O fostă concurentă de la America’s Got Talent a postat un mesaj emoționant înainte să moară. Avea doar 31 de ani

Jane Marczewski, o fostă concurentă de la America’s Got Talent, a postat un mesaj impresionant înainte să moară. Tânăra se lupta de patru ani cu o boală necruțătoare.
24.02.2022 | 10:40
O fosta concurenta de la Americas Got Talent a postat un mesaj emotionant inainte sa moara Avea doar 31 de ani
O fostă concurentă de la America’s Got Talent a murit la 31 de ani. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jane Marczewski s-a stins din viață duminică. Tânăra de 31 de ani s-a chinuit cumplit în ultimii patru ani să învingă cancerul.

Nightbride, așa cum era cunoscută, a postat un ultim mesaj emoționant chiar înainte să moară.

Tânăra a devenit cunoscută după ce a participat la America’s Got Talent. A ajuns până în finală, dar nu a mai putut participa.

ADVERTISEMENT

O fostă concurentă de la America’s Got Talent a postat un mesaj emoționant înainte să moară. Avea doar 31 de ani

Nightbride a aflat că are cancer în urmă cu patru ani. De atunci a luptat pentru a învinge boala, dar în final nu a mai putut fi salvată. Boala se extinsese la ficat, plămâni și coloana vertebrală. În plus, tânăra artistă a trecut și printr-un divorț dureros.

Nightbride, pe numele său adevărat Jane Marczewski, a devenit cunoscută după ce a participat în sezonul al 16-lea al emisiunii America’s Got Talent. Atunci a impresionat cu vocea ei și a ajuns până în finală. Aceasta a primit un Golden Buzzer de la juratul Simon Cowell. A fost însă nevoită să se retragă, pentru că starea sa de sănătate s-a deteriorat.

ADVERTISEMENT

Tânăra de 31 de ani a avut un ultim mesaj pentru fanii săi înainte de a se stinge din viață.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nightbirde ⚡️ (@_nightbirde)

“Este înfricoșător să mergi pe acele drumuri întunecate, dar știi ce, acele sentimente nu te părăsesc. Trebuie să simți asta, nu poți să te prefaci restul vieții ca și cum nimic rău nu s-ar fi întâmplat și să fluieri o melodie fericită toată ziua”, a spus femeia într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook.

Mesajul lui Simon Cowell după moartea cântăreței

Cunoscutul jurat de la America’s Got Talent a postat un mesaj în amintirea regretatei cântărețe.

ADVERTISEMENT

“Veste îngrozitoare. Nightbirde era o persoană extraordinară, atât de curajoasă, atât de talentată. Ea a avut un impact uriaș asupra emisiunii și a lumii.

Hotărârea ei de a lupta cu această boală teribilă a fost remarcabilă. Odihnește-te în pace, Jane. Condoleanțe familiei ei”, a scris Simon Cowell pe Twitter.

ADVERTISEMENT

“@_nightbirde a fost o lumină de inspirație în toată viața noastră. Trebuie să continuăm să trăim și să învățăm din cuvintele și versurile ei. Oricât de îngrozitor mă simt în legătură cu dispariția ei, sunt norocos că am cunoscut-o, auzit-o și cunoscut-o”, a scris și Howie Mandel.

ADVERTISEMENT