Life

Concurenta de care ”se tem” George Tănase și Ionuț Rusu la America Express: ”E periculos așa”

George Tănase și Ionuț Rusu au dezvăluit că ”se tem” de o concurentă de la America Express, sezonul 6. Ce au dezvăluit comedianții.
25.05.2023 | 14:55
Concurenta de care se tem George Tanase si Ionut Rusu la America Express E periculos asa
George Tanase si Ionut Rusu participă împreună la America Express, sezonul 6. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

America Express se pregătește de un nou sezon, cel cu numărul 6. S-au ales deja concurenții și s-au format echipele, iar printre ele se află și comedianții George Tănase și Ionuț Rusu. Cei doi au dezvăluit că ”se tem” de una dintre adversarele din competiție.

George Tănase și Ionuț Rusu, ”speriați” de o concurentă de la America Express

George Tănase și Ionuț Rusu vor fi printre cele 9 echipe care vor parcurge Drumul Soarelui, de la America Express, sezonul 6. Mai exact, ei vor trebui să înfrunte dificultățile pe care le vor întâlni pe traseu, care în sezonul 6 va fi parcurs prin Columbia, Ecuador și Argentina.

ADVERTISEMENT

Pe lângă George Tănase și Ionuț Rusu, restul ”cuplurilor” din competiția de peste Ocean sunt: Alexia Eram și fratele ei, Aris, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul său, Vlad Huidu, creatoarele de conținut Laura Giurcanu și Sânziana Negru, actrița Ada Galeș și mama sa, scriitoarea Antoneta Galeș, Cleopatra Stratan și soțul ei Edward Sanda, jurnalistele de la ”Observator”, Sonia Simionov și Iuliana Pepene.

Întrebați de ce le va fi teamă la America Express, Ionuț Rusu și George Tănase au dezvăluit că de scorpioni și de șerpi, după care au continuat cu o glumă, precizând că Iuliana Pepene va fi o ispită pentru ei și că i-ar putea împinge către păcat.

ADVERTISEMENT

”De scorpioni. Mie de șerpi! E periculos așa și ca nume când zici șarpe, biblic parcă ți-a intrat în cap că e periculos șarpele. Dacă te ispitește să te duci cu alt concurent? Nu se știe niciodată! Dacă te pune șarpele cumva să divorțezi?.

Chiar în față avem ispita, uite-o pe Iuliana, care te poate duce la păcat. Noi zicem: ‘Nu ne duce pe noi în ispită și ne izbăvește de Iuliana Pepene’. Așa era prima dată scris în biblie”, au spus cei doi concurenți la Antena Stars, potrivit Spynews.

ADVERTISEMENT

Ce și-au pus în bagaje Ionuț Rusu și George Tănase

Comedianții au mai precizat pentru sursa menționată și că au învățat limba spaniolă, pentru a ști cum să se exprime în timpul probelor sau în timp ce vor trebui să aștepte șoferi care să-i conducă în anumite destinații. Continuând cu glumele, ei au mai detaliat și ce și-au pus în bagaje.

”Buenos dimineațas! Noi așa începem, așa ne spunem de vreo lună. Cine a studiat știe! Noi ne-am luat în bagaj machiajul, eyelinerul, ondulatorul de gene, gene false, unghii false, sper să nu ne prindă, să zică ăia că facem trafic de unghii false pe acolo”, a mai compleat George Tănase.

ADVERTISEMENT

America Express este o continuare a formatului Asia Express. Participanții luptă pentru premiul de 30.000 de euro. Sezonul cu numărul 5 al emisiunii a fost câștigat de echipa Bortea și Cortea, care au dus bătălia finală cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
Interviul care face înconjurul lumii: a dezvăluit că tatăl său a fost un...
Interviul care face înconjurul lumii: a dezvăluit că tatăl său a fost un spion care s-a sinucis! "Nu pot să spun mai multe!"
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Weekend cu temperaturi nefireşti pentru februarie. Termometrele vor indica maxime de 20 de...
Weekend cu temperaturi nefireşti pentru februarie. Termometrele vor indica maxime de 20 de grade. Zonele lovite de ploi
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă...
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă în aprilie
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă