Life

Concurentă de la Războinici, ironizată de fanii Survivor 2023: “E reîncarnarea lui Relu?”

O concurentă de la Războinici, de la Survivor 2023, a fost ironizată de fani. Aceștia au comparat-o cu Relu Pănescu, participantul de anul trecut.
25.01.2023 | 07:25
Concurenta de la Razboinici ironizata de fanii Survivor 2023 E reincarnarea lui Relu
Concurentă de la Războinici, ironizată de fanii Survivor 2023. Sursa foto: Instagram, captură Pro TV/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O concurentă de la Războinici a fost ironizată de fanii Survivor 2023, care au comparat-o cu Relu Pănescu, participant la ediția din 2022 a emisiunii. Iată ce au putut spune internauții pe rețelele sociale.

Concurentă de la Războinici, ironizată de fanii Survivor 2023 în mediul online

În ediția difuzată marți seară, 24 ianuarie 2023, Războinicii au pierdut Jocul pentru Imunitate și au fost nevoiți să facă nominalizări.

ADVERTISEMENT

Alin Chirilă și Alexandra Porkolab au câștigat imunitatea individuală. Astfel, cei doi nu au putut fi nominalizați de către coechipierii lor.

Răzvan Danciu, Andrei Neagu și Codruța Began au fost propuși spre eliminare. Internauții de pe Facebook au ironizat-o pe aceasta din urmă, pe care au comparat-o cu Relu Pănescu, concurent în echipa Războinicilor, la Survivor 2022.

ADVERTISEMENT

Relu Pănescu avea 50 de ani la momentul participării și nu s-a numărat printre cei mai eficienți concurenți.

“E Codruța reîncarnarea lui Relu?”, a scris cineva în secțiunea de comentarii a unei postări de pe pagina de Facebook a reality show-ului.

ADVERTISEMENT

Alți utilizatori au fost de acord cu acest comentariu, însă sunt de părere că războinica este încă la început și că va aduce mai multe puncte pe viitor.

“Au tradus-o pe Codruța, chiar e victima…”, este un alt comentariu.

De altfel, unii sunt de părere că nu Codruța Began este cea mai slabă concurentă pe traseu.

“Eu cred că Luciana este mai slabă sportiv decât Codruța.”, a precizat cineva în secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, unii internauți sunt de părere că Răzvan Danciu sau Andrei Neagu trebuie să fie eliminați din competiție, iar Codruța să rămână în continuare.

“Hai Războinicii!! Codruța sa rămână în emisiune!! Răzvan sau Andrei sa plece acasă!!”, a mai scris cineva.

Utilizatorii l-au ironizat și pe Răzvan Danciu, lăsând comentarii despre vocabularul său. Cei mai mulți internauți speră ca tânărul să plece acasă.

“’Efectiv’ băiatul ăsta nu are mai mult de 100 de cuvinte în vocabular, studentul lu’ pește”, a mai scris cineva în secțiunea de comentarii.

Cine este Codruța Began de la Survivor România 2023

În vârstă de 47 de ani, Codruța Began este cea mai în vârstă concurentă din acest sezon Survivor România.

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, concurenta a recunoscut că are multe temeri. În același timp, aceasta a promis că va încerca să dea tot ce are mai bun.

Meseria Codruței Began este aceea de profesor de educație fizică și sport.

“Am două frici: una este să nu mă fac de râs și să-i fac pe cei care mă susțin să fie mândri de mine și mi-e frică să nu mă accidentez, pentru că oricui i se poate întâmpla, ca să pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit”, spunea aceasta înainte de începutul noului sezon Survivor România.

ADVERTISEMENT