News

Concurenta de la Romanii au Talent, Alla Klyshta, a fost ucisă de iubit

01.06.2019 | 00:25
Concurenta de la Romanii au Talent Alla Klyshta a fost ucisa de iubit

Alla Klyshta o concurentă care a participat la Românii au talent, sezonul 9, și care l-a impresionat pe Mihai Petre a murit. Conform datelor prezentate de poliție, ea a fost ucisă cu sânge rece de iubit. Focoasa ucraineancă a ridicat sala în picioare la ultimul sezon Românii au Talent, iar cei patru jurați au aplaudat-o la scenă deschisă, însă destinul ei a fost crunt. Alla Klyshta avea 33 de ani și era vedetă în Ucraina, dar și în Germania, acolo unde a locuit în ultima perioadă a vieții sale.

Cum a murit Alla Klyshta

Potrivit rapoartelor Poliției, oferite publicațiilor din Germania, un prieten de-ai acesteia a fost arestat, fiind principalul suspect. Prietenii artistei au confirmat poliției că acesta ar fi chiar iubitul lui Alla Klyshta, ceea ce confirmă faptul că a fost o crimă pasională. “Încă nu putem să credem, este groaznic”, a declarat unul dintre apropiaţii tinerei. Bărbatul arestat este și el acrobat și lucra la un circ local, din Germania.

”Sunt bucuros să revin în show-ul pe care-l iubesc. E un sentiment foarte plăcut, similar celui pe care-l trăiești atunci când te întorci acasă după mult timp și abia aștepți să te reîntâlnești cu cei dragi. Mă refer aici la colegi, dar și la cei mai talentați români, cu care voi avea privilegiul să interacționez din nou. Eu, Andra, Andi și Florin ne dorim să scoatem la iveală talentul suprem. Eu mă voi îngriji în mod special, în stilul meu caracteristic, să scot la iveală numai talentul din această emisiune”, a declarat Mihai Petre, când a văzut-o pe tânără.

Mesajul unei prietene după moartea tinerei Allya de la Romînii au talent

“Inima mea e ruptă, eu nu pot accepta ideea că cineva cu un suflet rău ar putea face acest lucru unei astfel de persoane frumoase, ca tine, copilul meu. Te voi ţine în inima mea pentru totdeauna.  Sper ca justitia va castiga, stiu ca asta nu te poate aduce inapoi cu noi , dar meritați dreptate.  Ai fost un înger pe pământ și acum eşti un Înger frumos în cer copilul meu! Nu te pot lăsa să pleci Îmi este frică de această lume crudă. Aș vrea să mă trezesc din acest coșmar. Vă trimit la familia ta și la oricine te iubește pe măsură ce fac multă putere. O parte din mine a plecat cu tine … Te voi iubi pentru totdeauna dragul meu prieten!”, a scris o prietenă a acesteia pe Facebook.