Concurenţă la FCSB după plecarea lui Niţă: “Un vis devenit realitate”

Marian Popovici   
in Stiri sportive
02/02/2018, 20:12
Concurenţă la FCSB după plecarea lui Niţă: “Un vis devenit realitate”

Portarul în vârstă de 20 de ani a declarat că este un vis împlinit să joace la Steaua şi spune că abia aşteaptă să joace la roş-albaştrii. 

“Ar însemna un vis devenit realitate să joc titular la Steaua. Concurenţa e binevenită pentru oricare jucător”, a spus Niga.

Niga, cumpărat cu 30.000 de euro 

Portarul a fost cumpărat de FCSB în vara anului trecut, de la Foresta, pentru doar 30.000 de euro, el fiind împrumutat la Academia Clinceni, în liga secundă. 

În actuala stagiune, Niga a jucat 14 meciuri dintre cele 21 de etape din liga secundă, plus un meci în Cupa României. Titular în poarta Stelei va fi Andrei Vlad, tânărul portar adus de la CS U Craiova. În lotul Stelei, pe acest post mai este şi Eduard Stăncioiu. 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.