Fotbal intern

FCSB, primul transfer! A luat un portar trecut la juniorii lui Chelsea

04.05.2018 | 00:45
FCSB primul transfer A luat un portar trecut la juniorii lui Chelsea
Andrei Vlad a fost „sărit din schemă” de către Cristian Bălgrădean

Andrei Vlad este văzut drept unul dintre cei mai de perspectivă goalkeeperi din fotbalul românesc. Titular în poarta naționalei României U19, Vlad a jucat în primele meciuri din 2018 pentru FCSB, până când Gigi Becali nu i-a mai iertat gafele și a decis să îl aducă pe Cristian Bălgrădean. Cu toate acestea, Vlad era văzut drept portarul viitorului pentru roș-albaștri.

Dar se pare că și acest titlu este în primejdie pentru tânărul goalkeeper sosit din Oltenia. Asta pentru că publicația Richmond and Twickenham Times anunță că FCSB a decis să îl aducă din vară pe unul dintre portarii loturilor naționale de juniori, tânărul Andrei Stănescu.

Andrei Stănescu a impresionat la doar 16 ani pe antrenorii FCSB

Andrei Stănescu a început fotbalul la juniorii Petrolului, în urmă cu 3 ani. A plecat apoi împreună cu familia în Anglia, acolo unde a trecut pe la centrele lui Fulham și Chelsea. El a fost însă în probe în perioada Paștelui la FCSB iar liderul Ligii 1 nu a stat pe gânduri și a decis să îi facă o ofertă tânărului băiat. Acesta nu a ezitat și a decis să își continue cariera la București.

„Este o ocazie uimitoare pentru mine. Când mi-au cerut să semnez, nu pot explica sentimentul pe care l-am avut. E ca și cum tot ceea ce ați visat vreodată devine realitate. Șansa de a juca pentru clubul din țara mea natală e ceva peste care nu puteam trece. Știu că Chelsea și Fulham sunt mari cluburi, însă cred că voi avea mai multe oportunități de a intra în prima echipă a Stelei. Abia aștept să încep pregătirea cu noii mei colegi, deoarece mulți dintre jucători sunt idolii mei, a declarat portarul de 16 ani pentru sursa citată, potrivit gsp.ro.

Publicația britanică susține faptul că tânărul portar român va avea și un salariu de 1.500 de lire sterline pe săptămână! Rămâne să vedem dacă FCSB va oferi vreo reacție în legătură cu acest transfer.

Tags: