Fotbal international

Concurență pentru Dennis Man la Parma! Ce transfer de ultimă oră au făcut italienii

05.02.2021 | 19:13
Concurenta pentru Dennis Man la Parma Ce transfer de ultima ora au facut italienii
ADVERTISEMENT

Antrenorul Parmei a criticat campania de achiziții din această iarnă a clubului. Finanțatorii i-au făcut pofta. Au transferat un atacant cu 20 de meciuri în naționala Italiei.

Graziano Pelle este cea mai recentă achiziție a Parmei. Atacantul de 35 de ani a semnat cu gruparea care l-a transferat recent pe Dennis Man pentru 13 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Liber de contract de la finalul anului trecut, după ce înțelegerea cu Shandong Luneng a ajuns la scadență, Pelle a ales să revină în Serie A. Achiziția lui pune presiune pe românii din ofensiva Parmei, Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Concurență pentru Dennis Man. Pelle revine la Parma după 10 ani

Deși este cel mai scump transfer realizat de Parma în această iarnă, Dennis Man nu este în grațiile antrenorului Roberto D’Aversa. Acesta nu s-a ferit să critice campania de achiziții, iar finanțatorii clubului s-au conformat și au adus un jucător cu experiență.

ADVERTISEMENT

Graziano Pelle a mai fost legitimat la Parma între 2011-2013, dar a fost repede împrumutat la Feyenoord Rotterdam care ulterior l-a transferat definitiv, după care a ajuns în Premier League, la Southampton. În ultimii ani Pelle a evoluat în China.

Parma traversează o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere sportiv. Echipa este penultima în clasament, cu doar 13 puncte acumulate în 20 de etape, iar sarabanda de transferuri din ultimul an ridică mari semne de întrebare în rândul fanilor, despre profesionalismul managerilor clubului.

ADVERTISEMENT

Man nu este agreat nici de fani

Pe lângă Graziano Pelle, Parma a mai transferat în această iarnă alți șase jucători, între care și Dennis Man. Fanii gialloblu s-au declarat mai încântați de sosirea atacantului Joshua Zirkzee, împrumutat gratis de la Bayern Munchen, decât de cele 13 milioane plătite pentru român.

Detaliile transferului lui Dennis Man de la FCSB la Parma au fost oferite în exclusivitate pentru FANATIK de către Giovani Becali, iar patronul roș-albaștrilor a confirmat ulterior toate afirmațiile vărului său.

ADVERTISEMENT