Life

Concurenţă pentru Netflix: Disney Plus se lansează în iunie în România. Cât costă abonamentul

Netflix va avea un nou competitor direct. În luna iunie, Disney Plus se va lansa în România. Care este prețul pe care utilizatorii îl vor plăti pentru un abonament.
29.03.2022 | 18:24
Concurenta pentru Netflix Disney Plus se lanseaza in iunie in Romania Cat costa abonamentul
Netflix va avea concurență în România. În iunie se lansează Disney Plus. Foto: Colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Începând cu vara acestui an, platforma de streaming Disney Plus, deținută de Walt Disney Company, se lansează în România. Începând cu data de 14 iunie, pasionații de filme din țara noastră vor avea acces la producții marca Disney, Pixar, Marvel sau Star Wars.

Un nou concurent pentru Netflix pe piața din România: în luna iunie se lansează Disney Plus. Cât va costa un abonament

Netflix va avea concurență serioasă în România, mai ales că abonamentul este la un preț accesibil, iar utilizatorii vor avea mai multe facilități.

ADVERTISEMENT

Astfel, pentru a avea acces la serviciile Disney Plus, utilizatorii vor scoate din buzunar, lunar, câte 29,99 de lei, aproximativ 6 euro. Persoanele care optează pentru un abonament pe 12 luni, vor plăti 299,99 de lei.

În schimbul aceste sume, platforma de streaming permite accesul a patru utilizatori simultan. De asemenea, abonații au posibilitatea descărcărilor nelimitate pe zece dispozitive.

ADVERTISEMENT

Mai mult, celor care își doresc le este permis să creeze până la șapte profiluri diferite. Totodată, părinții pot crea pentru copii lor profiluri speciale care au o interfață ușor de navigat și conținut adecvat vârstei.

Ce producții vor putea fi urmărite pe platforma Disney Plus?

Compania a anunțat că utilizatorii vor avea acces la o mulțime de producții cinematografice. Printre altele, vor putea urmări titluri consacrate, precum „Cartea lui Boba Fett” şi „The Mandalorian”, de la producătorul executiv şi scenaristul Jon Favreau.

ADVERTISEMENT

Totodată, abonații vor putea viziona seria „Moon Knight”, produsă de Studiourile Marvel, în care Oscar Isaac interpretează rolul lui Steven Grant.

Dinsey Plus pune la dispoziția utilizatorilor și filmul „Luca” de la Studiourile Disney şi Pixar, nominalizat la Oscar. Tot din seria Oscar, platforma oferă acces la „Encanto” de la Walt Disney Animation Studios și „Cruella”, în care apare Emma Stone.

ADVERTISEMENT

Pentru cei pasionați de divertisment, platforma de streaming are disponibile filmul „Eliberaţi-l pe Guy”, cu Ryan Reynolds în rolul principal, dar și serialele „Familia Simpson” şi „Anatomia lui Grey”, scrie Paginademedia.ro. 

 

ADVERTISEMENT
Tags: