News

Ultima oră! CE DRAMĂ! Cîntăreaţa a fost ÎMPUŞCATĂ în cap! E în stare critică…

O tânără concurentă participantă la Sesi Cok Guzel – un talent-show difuzat la televiziunea naţională – a fost împuşcată în cap în timp ce repeta la domiciliul său, relatează presa...
19.05.2015 | 13:56

O tânără concurentă participantă la Sesi Cok Guzel – un talent-show difuzat la televiziunea naţională – a fost împuşcată în cap în timp ce repeta la domiciliul său, relatează presa din Turcia citată de BBC. Mutlu Kaya, de 19 ani, se află în stare critică în urma atacului produs luni în provincia turcă Diyarbakir.

CE VESTE! MILIOANE DE ROM NI SE BUCURĂ! PREŞEDINTELE KLAUS IOHANNIS A SEMNAT DECRETUL!

Tatăl victimei, Mehmet Kaya, este cel care a confirmat presei locale că fiica sa repeta în vederea show-ului atunci când s-a tras asupra ei. Un suspect a fost arestat de poliţie după incident. Potrivit primelor investigaţii, acesta a tras din grădină casei victimei printr-o fereastră, scrie paginadepolitica.ro.

ARMATA, OBLIGATORIE ÎN ROM NIA?! VESTEA CARE ÎI FACE PE TINERI SĂ TREMURE!

A 2

Sursa citată menţionează că Diyarbakir este o regiune conservatoare iar Kaya a primit ameninţări cu moartea în urma participării sale la show-ul televizat. Ea ar fi mărturisit echipei de producţie că se teme pentru viaţa sa.

ULTIMELE VEŞTI DESPRE GABRIEL COTABIŢĂ! ARE NEVOIE DE O NOUĂ…

CE DRAMĂ! UN ROM N A MURIT CĂLCAT DE AUTOBUZ LA MILANO! 

Mentorul tinerei este Sibel Can, un cunoscut cântăreţ turc, de la care familia victimei aşteaptă ajutor.

Sursă: www.realitatea.net

DIVORŢ BOMBĂ ÎN SHOWBIZZ-UL DIN ROM NIA!

ANUNŢ BOMBĂ AL PREMIERULUI VICTOR PONTA! TOŢI ROM NII SÎNT AFECTAŢI!