Life

Concurentele de la Bravo, ai stil, critici dure pentru Viviana Sposub: „Dă bine să te victimizezi!”

Concurentele de la Bravo, ai stil scot toate armele înainte de marea finală. Viviana Sposub a intrat deja în vizorul tuturor, fetele acuzând-o că se victimizează să dea bine în fața telespectatorilor.
28.01.2022 | 12:09
Concurentele de la Bravo ai stil critici dure pentru Viviana Sposub Da bine sa te victimizezi
ADVERTISEMENT

Concurentele de la Bravo, ai stil au început să dea din casă. Raluca Dumitru, Ruxi și Adina Halas nu sunt foarte încântate de felul în care votează telespectatorii.

Viviana Sposub se bucură de aprecierea multor fani ai show-ului de la Kanal D, lucru care este tradus de rivalele ei într-un mod diferit.

ADVERTISEMENT

Dincolo de ținutele pe care fiecare vedetă le prezintă în cadrul concursului de modă, unele fete au și alte strategii pentru a ajunge în finală.

Viviana Sposub se victimizează la Bravo, ai stil? Ce susțin concurentele

Viviana Sposub este acuzată de colegele ei că se victimizează pentru a stârni compasiunea celor de acasă. Acest lucru l-au observat mai multe fete până acum.

ADVERTISEMENT

„Am văzut că se preferă sau se votează anumite persoane”, a spus Raluca Dumitru în culise. Bruneta a făcut referire la ultimul clasament, în care Viviana Sposub era în topul preferințelor.

„E foarte demoralizant, foarte demoralizant. Nu doresc nimănui să fie în pielea mea”, spune și Amna în culise.

ADVERTISEMENT

„Oamenii empatizează, clar, cu alți oameni aflați în dificultate”, este remarca făcută de Adina Halas.

„Dă bine să te victimizezi, să fii o fetiță drăguță”, a tranșat situația Ruxi.

Telespectatorii sunt destul de împărțiți când vine vorba despre iubita lui George Burcea. Mulți susțin că fosta asistentă de televiziune este provocată constant și nu face decât să reacționeze la săgețile pe care colegele ei le aruncă des.

ADVERTISEMENT

Există și multe persoane care consideră că ex-vedeta PRO TV a intrat în concurs cu un plan bine pus la punct, despre care a vorbit și Ruxi chiar în primele săptămâni, mizând pe cartea victimizării.

Marea finală va avea loc pe 4 februarie 2022

Semifinala Bravo, ai stil Celebrities va avea loc sâmbătă, 29 ianuarie 2022. Marea finală este programată pentru data de 4 februarie 2022, când show-ul va fi transmis parțial în direct.

În competiție au rămas până la această oră 6 concurente. Bella Santiago, Amna, Adina Halas, Raluca Dumitru, Ruxi și Viviana Sposub sunt cele care speră să fie desemnate drept „cea mai stilată femeie din România”.

Din concursul de la Kanal D au făcut parte și alte vedete, care au fost eliminate, au abandonat ori au fost descalificate.

Mădălina Pamfile, Anda Adam, Nicoleta Nucă, Otniela Sandu și Carmen Negoiță sunt câteva dintre numele care au făcut parte din cel de-al doilea sezon Bravo, ai stil Celebrities.

 

ADVERTISEMENT