Life

Concurentele de la Femeia alege au ajuns în casă. Ce surpriză au avut acestea când s-au întâlnit

Toate concurentele de la Femeia Alege au ajuns în casă. FANATIK vă spune ce surpriză au avut acestea când s-au întâlnit
26.09.2021 | 17:58
Concurentele de la Femeia alege au ajuns în casă. Ce surpriză au avut acestea când s-au întâlnit
Concurentele de la Femeia alege au ajuns în casă. Ce surpriză au avut acestea când s-au întâlnitSursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În ediția de sâmbătă seara a emisiunii Femeia Alege a avut loc momentul mult așteptat. Cele cinci concurente s-au văzut și au cunoscut și vila care le va găzdui pentru următoarele luni.

Oana, Carmen, Romanița, Ruxandra și Cristina au trecut pragul casei, vizibil emoționate, dar și curioase. Este o experiență nouă pentru ele, vor trăi alături de alte persoane și vor fi filmate zilnic.

Concurentele de la Femeia alege au ajuns în casă. Ce surpriză au avut acestea când s-au întâlnit

După ce au intrat în casă, au apărut și surprizele. Prima care a trecut pragul vilei a fost Oana Zidaru. Aceasta a simțit imediat o conexiune cu una din cele cinci camere.

ADVERTISEMENT

Cu privire la bucătărie, femeia a recunoscut că nu va trece prea des pe acolo, pentru că nu știe să gătească. Ulterior, a intrat și cea de a doua concurentă.

Aceasta a fost Carmen Alexandrescu. Pasionată de fitness, femeia a vrut să se asigure că nu-i lipsesc aparatele necesare pentru a avea grijă de silueta ei și s-a asigurat că-și poate menține stilul sănătos de viață și pe perioada în care participă la emisiune.

ADVERTISEMENT

Romanița Duminică a fost cea de-a treia concurentă concurentă care a intrat în casă, dar și prima care s-a bucurat când a văzut cât de mare este bucătăria și dotările acesteia. Rolurile au fost rapid împărțite: „eu fac de mâncare, Carmen arde caloriile”, a spus Romanița.

Două dintre concurente se cunoșteau

Supriza a venit o dată cu intrarea în casă a celei de a patra concurente, Ruxandra Barău. Aceasta a văzut-o pe Carmen, pe care o cunoștea foarte bine: „nu ne-am văzut de aproape doi ani”, a spus Carmen, plăcut surprinsă că o cunoaște pe una dintre concurente.

ADVERTISEMENT

„Nu știu cum faci, Carmen, dar vreau să ies bombă de aici”, i-a spus Ruxandra, referindu-se la pasiunea prietenei ei pentru sport.

Ultima concurentă care a intrat în casă a fost Cristina Postolachi. Aceasta le-a recunoscut pe Ruxandra și pe Carmen, dar a fost și puțin dezamăgită că se împărțiseră deja camerele.

ADVERTISEMENT

La acest punct, a intervenit Majda Aboulumosha: „aveți drepturi egale. Camerele se vor împărți de acum!”, a spus prezentatoarea.

Duminică, de la ora 19:00, va urma o nouă ediție a emisiunii. Fetele își vor împărtăși preferințele în ceea ce îi privește pe cei cinci băieți.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri