Life

Concurentele de la Femeia alege au ajuns în casă. Ce surpriză au avut acestea când s-au întâlnit

Toate concurentele de la Femeia Alege au ajuns în casă. FANATIK vă spune ce surpriză au avut acestea când s-au întâlnit
26.09.2021 | 17:58
Concurentele de la Femeia alege au ajuns in casa Ce surpriza au avut acestea cand sau intalnit
ADVERTISEMENT

În ediția de sâmbătă seara a emisiunii Femeia Alege a avut loc momentul mult așteptat. Cele cinci concurente s-au văzut și au cunoscut și vila care le va găzdui pentru următoarele luni.

Oana, Carmen, Romanița, Ruxandra și Cristina au trecut pragul casei, vizibil emoționate, dar și curioase. Este o experiență nouă pentru ele, vor trăi alături de alte persoane și vor fi filmate zilnic.

ADVERTISEMENT

Concurentele de la Femeia alege au ajuns în casă. Ce surpriză au avut acestea când s-au întâlnit

După ce au intrat în casă, au apărut și surprizele. Prima care a trecut pragul vilei a fost Oana Zidaru. Aceasta a simțit imediat o conexiune cu una din cele cinci camere.

Cu privire la bucătărie, femeia a recunoscut că nu va trece prea des pe acolo, pentru că nu știe să gătească. Ulterior, a intrat și cea de a doua concurentă.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost Carmen Alexandrescu. Pasionată de fitness, femeia a vrut să se asigure că nu-i lipsesc aparatele necesare pentru a avea grijă de silueta ei și s-a asigurat că-și poate menține stilul sănătos de viață și pe perioada în care participă la emisiune.

Romanița Duminică a fost cea de-a treia concurentă concurentă care a intrat în casă, dar și prima care s-a bucurat când a văzut cât de mare este bucătăria și dotările acesteia. Rolurile au fost rapid împărțite: „eu fac de mâncare, Carmen arde caloriile”, a spus Romanița.

ADVERTISEMENT

Două dintre concurente se cunoșteau

Supriza a venit o dată cu intrarea în casă a celei de a patra concurente, Ruxandra Barău. Aceasta a văzut-o pe Carmen, pe care o cunoștea foarte bine: „nu ne-am văzut de aproape doi ani”, a spus Carmen, plăcut surprinsă că o cunoaște pe una dintre concurente.

„Nu știu cum faci, Carmen, dar vreau să ies bombă de aici”, i-a spus Ruxandra, referindu-se la pasiunea prietenei ei pentru sport.

ADVERTISEMENT

Ultima concurentă care a intrat în casă a fost Cristina Postolachi. Aceasta le-a recunoscut pe Ruxandra și pe Carmen, dar a fost și puțin dezamăgită că se împărțiseră deja camerele.

La acest punct, a intervenit Majda Aboulumosha: „aveți drepturi egale. Camerele se vor împărți de acum!”, a spus prezentatoarea.

Duminică, de la ora 19:00, va urma o nouă ediție a emisiunii. Fetele își vor împărtăși preferințele în ceea ce îi privește pe cei cinci băieți.

ADVERTISEMENT