Life

Cine sunt concurentele de la Mireasa, sezonul 5. Ce așteptări au de la emisiune

Cine sunt concurentele de la Mireasa, sezonul 5. Acestea au vârste cuprinse între 21 și 29 de ani și speră să-și găsească sufletul pereche în noul sezon.
24.01.2022 | 17:14
Cine sunt concurentele de la Mireasa, sezonul 5. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iată care sunt concurentele de la Mireasa, sezonul 5, difuzat la Antena 1. Opt fete au venit la show-ul matrimonial și sunt pregătite să-și găsească jumătatea și, ulterior, să se căsătorească cu alesul lor.

Premiul cel mare este de 40.000 de euro, însă este numai pentru cuplul favorit al publicului, care alege și să se căsătorească în direct.

ADVERTISEMENT

Emisiunea de la Antena 1 este difuzată zilnic, de luni până vineri, de la ora 14.00. Telespectatorii pot urmări show-ul și sâmbăta, de la 13:30, atunci când are loc gala săptămânală.

Cine sunt concurentele de la Mireasa, sezonul 5

Alexandra Maria Ghioca, în vârstă de 22 de ani, este una dintre concurentele sezonului 5 Mireasa. A locuit în Italia timp de 13 ani și vrea să-și găsească un partener romantic, dar amuzant și sociabil, în același timp.

ADVERTISEMENT

Tânăra a venit în casa Mireasa pentru a-și găsi sufletul pereche și a declarat că i-a plăcut foarte mult de Alexandru, concurent în sezonul 4.

“Am avut o singură relație în care m-am implicat foarte mult, dar el nu era pe aceeași lungime de undă cu mine.

ADVERTISEMENT

Lucrând și de acasă nu am avut posibilitatea să interacționez cu altcineva și am considerat o modalitate bună. Mi-a plăcut foarte mult de Alex din ultimul sezon.”, a declarat aceasta, potrivit a1.ro.

Alina Hajdeu, o altă concurentă din acest sezon, este originară din Chișinău, dar locuiește în București de mai mulți ani, acolo unde a urmat cursurile Academiei de Studii Economice (ASE). A avut o relație de cinci ani, însă ea și partenerul ei au divorțat, la doar șase luni de la căsătorie.

ADVERTISEMENT

Concurenta își dorește un bărbat înalt, chipeș și care să nu locuiască cu părinții. Alina a mărturisit că nu îi plac bărbații scunzi și slabi, care vorbesc prea mult. Își dorește iubire și afecțiune de la viitorul partener.

Giovana Ciorbă, concurenta care nu pune preț pe frumusețe

Giovana Ciorbă are 21 de ani, este din Timișoara și este una dintre concurentele Mireasa, sezonul 5. Tânăra crede în dragoste la prima vedere și nu mai vrea să forțeze lucrurile în următoarea relație.

“De toate relațiile de până acum numai eu am tras si apoi ei au venit la mine. Așa ca mi-am propus sa nu mai trag de nimeni. Eu cred foarte mult in dragoste la prima vedere. Să fim cei mai buni prieteni, să putem să ne spunem orice .”, s pus concurenta.

Își dorește să găsească un băiat respectuos, serios și care să-i fie cel mai bun prieten. Giovana nu pune accent pe aspectul fizic și spune că frumusețea este trecătoare.

“Fizic nu mă interesează, nu mă uit la asta. Mulți mi-au zis de multe ori ce-i cu urâtul asta, dar nu m-a interesat niciodată. Că, uite! Și dacă-i frumos și te bate, ce contează frumusețea?! Oricum e trecătoare.”, a mai spus tânăra.

Grigor Lucica sau Lucy, așa cum i se spune, are 25 de ani și este din Sighetu Marmației, dar a urmat facultatea la Cluj Napoca. Până acum, tânăra nu a avut o relație serioasă.

Cea mai lungă relație a ei a durat patru luni, iar fostul partener a înșelat-o cu fosta lui iubită. Lucy se caracterizează ca fiind o femeie puternică, sinceră și independentă și vrea ca partenerul ei să fie amuzant, matur și independent.

Sabrina, concurentă în sezonul 5 Mireasa, vrea o relație serioasă

Sabrina Larisa Imbrea are 25 de ani și este din Iași, acolo unde a studiat Asistență Socială, în cadrul Facultății de Filosofie și Studii Politice. Tânăra își dorește un bărbat matur, care să știe ce vrea de la viață, să-i inspire încredere și să nu locuiască cu părinții.

“Vreau un bărbat care să nu fie prea gelos, matur, trecut prin relațiile ale adolescentine, să știe ce vrea, să fie sătul de copilărit, să-i inspire încredere, statornic, pe picioarele lui, să nu stea cu părinții.

Să fie deschis la minte, amuzant, să nu judece. Fizic nu am pretenții, dar să fie șaten sau brunet, să fie mai înalt decât mine, dinți frumoși.”, a declarat Sabrina.

Inimioara Mariana Joian are 26 de ani și este din Focșani. Mai are doi frați și are o relație foarte bună cu aceștia. Se consideră o persoană timidă și cu credință, căreia nu-i place să se implice în conflicte.

Concurentei îi plac foarte mult copiii și își dorește să aibă o familie mare și unită. Vrea un bărbat cu care să fie împreună pentru totdeauna, de preferat brunet și cu ochii căprui. Partenerul ideal trebuie să fie loial, credincios, sensibil și să-i ofere afecțiune și să dea dovadă de înțelegere.

Nora Bodo s-a căsătorit la 20 de ani

Nora Bodo, în vârstă de 29 de ani, vine din Târgu Mureș, acolo unde locuiește cu familia ei. S-a căsătorit la doar 20 de ani, însă a divorțat după doar trei ani de căsnicie din cauza neînțelegerii.

Fostul ei partener era lăutar, așa că obișnuia să plece mereu la cântări, mai ales noaptea. Nora a mai avut și alte relații, însă acestea nu au mers bine. Tânăra nu poate sta într-o relație care nu-i aduce fericire.

Andreea Catrina are 24 de ani și este din Târgu Jiu. Concurenta sezonului 5 Mireasa nu lucrează momentan și speră să-și găsească jumătatea în show-ul matrimonial de la Antena 1. Ultima relație a Andreei s-a terminat acum un an și jumătate.

Concurenta consideră că acum s-a maturizat și are alte pretenții atunci când vine vorba de bărbatul ideal. Andreea a povestit și despre prima ei relație.

“M-am înscris la emisiune ca să-mi găsesc jumătatea și mă gândesc că acolo e ceva diferit. Am început să mă și maturizez, probabil, și deja am tot mai multe pretenții. Nu am fost dezamăgită niciodată, dar nu mi s-a părut nimeni suficient de bun pentru mine.

Cu fluturi în stomac, eram copil, nu mă maturizasem, credeam că o sa fie prima și ultima relație, dar n-a fost să fie. Ne-am cunoscut în liceu, știau părinții de noi, dar eu am mers la facultate și ne-am despărțit. El era mai mic cu un an ca mine.”, a declarat tânăra.

ADVERTISEMENT