Life

Concurenți Asia Express 2021. Lista completă a vedetelor care pleacă pe Drumul Împăraților

Emisiunea Asia Express este gata de a reveni pe micile ecrane, lista concurenților care vor pleca pe Drumul Împăraților fiind deja pusă la punct de producătorii de la Antena 1.
19.05.2021 | 16:55
Concurenți Asia Express 2021. Lista completă a vedetelor care pleacă pe Drumul Împăraților. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Unul dintre cel mai dur reality show din România este gata să dea startul sezonului cu numărul patru, unde 9 echipe vor da totul pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Cursa, care va porni din Turcia și va continua cu Georgia și alte destinații surpriză, este moderată de Irina Fodor ce a înlocuit-o pe Gina Pistol inclusiv la cârma emisiunii culinare „Chefi la cuțite”.

ADVERTISEMENT

Care sunt cele 9 echipe de la Asia Express. Lidia Buble și Mihai Petre printre concurenți

În ceea ce privește concurenții care vor pleca la drum în această experiență inedită, Lidia Buble, Mihai Petre sau Cuza de la Noaptea Târziu sunt cei care au confirmat deja că vor lua parte la Asia Express.

Fosta iubită a prezentatorului Răzvan Simion o are drept colegă de echipă în această aventură pe una dintre surorile sale. Lidia Buble și Estera sunt gata să-și spună povestea, blondina mărturisind că este foarte competitivă, asta și pentru că provine dintre-o familie cu 11 frați.

ADVERTISEMENT

Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza Georgescu, au acceptat propunerea de la Antena 1 pentru a-și depăși limitele, pentru a ieși din zona de confort, dar și pentru a vedea noi țări pentru că nu au mai avut oportunitatea să călătorească de la venirea pandemiei.

Actrița Adriana Trandafir este și ea pe lista de la Asia Express, unde va fi alături de fiica sa, Maria Speranța. Fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva!” crede că show-ul prezentat de Irina Fodor este cea mai provocatoare experiență de până acum.

ADVERTISEMENT

Mihai și Elwira Petre nu știu ce-i așteaptă în această aventură, dar sunt curioși să întâlnească oameni noi, locuri noi, cât și culturi noi. Cei doi lasă acasă 2 fete și 1.000 de întrebări despre cum se vor descurca departe de ele.

Alexandra Ungureanu, alături de mama sa, în experiența Asia Express

Alexandra Ungureanu, câștigătoarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, mărturisește că așteaptă cu sufletul la gură acest proiect fabulos, unde va participa împreună cu mama sa, căreia îi spune absolut totul despre proiectele sale, dar și despre viața personală.

ADVERTISEMENT

„Am ales să fac echipă cu omul către care alerg întotdeauna prima dată să-i povestesc tot ce trăiesc, pe plan artistic sau personal – mama.

De data asta, nu va fi nevoie să-i povestesc, pentru că va fi alături de mine, cu iubire și încredere, în mijlocul aventurii, și sper să fie cea mai tare experiență a noastră împreună!”, a mărturisit Alexandra Ungureanu, scrie jurnalul.ro.

Patrizia Paglieri se va bucura de experiența Asia Express alături de, Francy, reality show-ul de la Antena 1 fiind un vis împlinit pentru ambii.

Patrizia Paglieri, concurentă la Asia Express. Sursa foto: Facebook.com

Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au șansa să-și testeze prietenia pe Drumul Împăraților, cei doi fiind convinși că vor căpăta amintiri pe viață, deși nu le va fi ușor să se adapteze noilor condiții. Ei trebuie să-și găsească singuri cazare, mâncare și transport.

Mihai Dan Zarug și Lorelei Bratu se așteaptă să se distreze și să râdă cu gura până la urechi. Cei doi sunt conștienți că va fi „înfiorător de greu”, dar iau totul ca pe o provocare, dar și ca o vacanță pe banii altora.

Connect-R și amicul său, Shift pleacă pe Drumul Împăraților hotărâți să se întoarcă victorioși. Ei au emoții foarte mari, dar în același timp sunt fericiți că au fost aleși pentru această experiență unică și inedită.

ADVERTISEMENT