Life

E oficial! Ei sunt cei 12 Faimoși de la Survivor România 2022

Echipa „Faimoșilor” de la Survivor România 2022 a fost prezentată, astăzi, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV! Cine sunt vedetele care pleacă în Dominicană
14.12.2021 | 16:25
E oficial Ei sunt cei 12 Faimosi de la Survivor Romania 2022
Lista cu numele concurenților faimoși de la Survivor România 2022 a fost anunțată. Sursa: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Survivor România a atins audiențe maxime la Kanal D, iar acum celebrul show a fost cumpărat de Pro TV. Sezonul din 2022 se apropie, iar vedetele cooptate în echipa Faimoșilor au fost anunțate, în mod oficial, de Pro TV.

Marți, în emisiunea lui Cătălin Măruță, au fost invitați concurenții care vor forma echipa Faimoșilor. Aceștia și-au dezvăluit identitatea și au avut de trecut primele probe.

ADVERTISEMENT

Marele premiu al concursului Survivor România 2022 este în valoare de 100.000 de euro. Cine sunt vedetele care au acceptat provocarea show-ului fenomen Survivor România?

Cine sunt Faimoșii de la Survivor România 2022

Cătălin Măruță a dezvăluit cine sunt cele 12 vedete care vor pleca în Republica Dominicană, iar colegii din echipa lui au fost invitați să ghicească numele Faimoșilor.

ADVERTISEMENT
survivor românia 2022 concurenți faimoși
Ei sunt 6 dintre concurenții faimoși de la Survivor România 2022.
Sursa: Colaj Fanatik

Cei 12 concurenți faimoși care vor concura, anul acesta, în competiția Survivor România 2022 sunt: CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Sunt Faimoșii pregătiți de lupta pentru supraviețuire?

Concurenții s-au declarat pregătiți de luptă și entuziasmați. Pentru unii cea mai mare teamă este lipsa hranei, iar alții recunosc că cel mai mult le va lipsi familia.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte pregătit să știi. Sper să mă distrez foarte mult și să adun cât mai multe amintiri frumoase.” , a spus CRBL, faimos în noul sezon Survivor România 2022.

„Eu o să-mi iau tocurile la mine. Sunt foarte pregătită. O să îmi cunoașteți adevărata față. Chiar vreau să câștig.”, a spus Andreea Tonciu, noua concurentă Survivor.

ADVERTISEMENT

„Habar nu am ce fac. Slăbiciunea, mâncarea. Dacă mi-e foame nici nu știu ce fac.”, a dezvăluit Rengle, care se va lupta sezonul acesta în competiția sportivă.

„Trebuie să fiu pregătită. Nu vezi ce echipă am?”, a spus și Xonia, concurenta Survivor România 2022.

“Sunt ambițioasă, sunt moldoveancă. Îmi avertizez colegii să nu-mi fure din mâncare.”, a spus Otilia Bilionera, concurentă în echipa Faimoșilor.

„M-am născut pregătit. Punctul meu slab sunt cele două comori ale mele.”, a declarat Cătălin Zmărăndescu, luptătorul de la Survivor 2022.

„Nu sunt pregătită. Este cea mai mare provocare. Mă sperie distanța de familie, de copii. Nu mă gândesc la sumă și recunosc că nu am plecat în această emisiune cu ideea de a câștiga.”, a recunoscut Roxana Ciuhulescu.

„Noi suntem prieteni, dar acolo vedem ce se va întâmpla.”, susține Faimosul Radu Itu.

Marele premiu Survivor România 2022 este în valoare de 100.000 de euro

Cei 12 faimoși se luptă pentru a-și demonstra puterea și ambiția, dar nu doar atât. Concurentul care va rezista până la sfârșit va câștiga și marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Ce spune Daniel Pavel despre noul sezon Survivor România 2022?

Daniel Pavel, prezentatorului show-ului fenomen, a făcut declarații despre noul sezon Survivor România 2022. Daniel consideră că s-a născut pentru competiție. Acesta se pune în pielea concurenților și trăiește alături de ei emoțiile și adrenalina.

„Așteptările să fie mult mai ajustate publicului și nevoii publicului care s-a rafinat, s-a dus acum către o zonă de excelență chiar și mai mare decât cea care a fost, iar noi o să livrăm asta. Sunt trasee care îți solicită motricități pe care nici nu știai că le ai.”, a dezvăluit prezentatorul Survivor România 2022.

Anunțul făcut de Pro Tv, după ce a luat Survivor de la Kanal D

Până anul acesta, emisiunea Survivor România a fost difuzată de postul turcesc Kanal D. Acum, a ajuns în custodia celor de la Pro TV, dar este  produsă în continuare de aceași companie din Turcia. Reprezentanții trustului și-au anunțat public entuziasmul de a fi găzdui unul dintre cele mai urmărite show-uri de sport.

”Ne bucurăm să anunţăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura puţin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanţia divertismentului de cea mai înaltă clasă”, a declarat Antonii Mangov, director de Programe Pro TV, conform paginademedia.ro.

 

ADVERTISEMENT