Life

Concurenți surpriză la Ferma, emisiunea de la Pro TV prezentată de Mihaela Rădulescu. Nimeni nu se aștepta să fie tocmai ei

10.08.2020 | 20:44
Concurenti surpriza la Ferma emisiunea de la Pro TV prezentata de Mihaela Radulescu Nimeni nu se astepta sa fie tocmai ei
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu va reveni în curând pe micile ecrane cu o îmbunătățire a emisiunii „Ferma”, de data aceasta show-ul numindu-se „Orășeni versus Săteni”. Producătorii de la Pro TV au început să dezvăluie în aceste momente o parte din concurenți, unii dintre ei fiind o adevărată surpriză.

Mai exact, 16 vedete vor lupta în condiții grele pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Concurenții vor fi împărțiți în două echipe: 8 orășeni și 8 săteni, unele vedete de la noi confirmând participarea în celebrul show care a ajuns la al treilea sezon.

ADVERTISEMENT

Așa se face că printre participanți se numără actorul George Burcea, cântărețele Anda Adam și Anna Lesko sau fotomodelul Alina Pușcău. Surprizele nu se opresc aici, consilierul local din Brașov, Octavian Ciovică, sau cântăreața de muzică populară, Ana Maria Ababei, aflându-se pe listă.

Cine sunt concurenții din emisiunea Orășeni versus Săteni, prezentată de Mihaela Rădulescu

„Am zis DA din prima. Abia după am conștientizat că e cea mai mare provocare din viața mea. Îmi doresc să descopăr lucruri noi, să mă autodepășesc”, a declarat solista Ana Maria Ababei care urmează să facă parte din echipa sătenilor, potrivit paginii de Instagram a emisiunii.

ADVERTISEMENT

Actorul și fostul concurent de la „iUmor”, Paul Diaconescu a ales tabăra adversă și va lupta pentru marele premiu din partea orășenilor.

Ferma este o provocare, una majoră, pe care am acceptat-o pentru că nu mai suportam realitatea covidiană. Nu pot să joc, nu pot să mă distrez după 11, nici măcar în Vamă”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT

George Burcea, fostul soț al cântăreței Andreea Bălan s-a înscris în competiția de la Pro TV pentru a demonstra că orice experiență este binevenită.

„Îmi place foarte mult să tratez orice experiență care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima și ultima oară, iar asta voi face în Ferma”, a declarat actorul.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Anda Adam este o orășeancă care vrea să le arate tuturor că „poate fata”. „Sunt o persoană ambițioasă, sufletistă și cu o energie, mereu, pozitivă”, spune artista.

Cezar Ouatu și Anna Lesko au spus „Da” provocării de la Pro TV

„Provocarea a fost acceptată din start, încă de când am primit telefonul. Este o ocazie senzațională să redevin cum eram odată, la începuturile mele, mai spartan, detașat de tot ce înseamnă tehnologie și să revin la origini”, a mărturisit Cezar Ouatu care a ales echipa orășenilor.

„Pentru mine provocarea Ferma înseamnă ‘back to basics’, reîntregirea cu natura și reaprecierea lucrurilor simple. Abia aștept să îi cunosc pe cei alături de care mă voi îmbarca în această aventură”, a declarat la rândul ei, fotomodelul Alina Pușcău.

Octavian Ciovică, consilier local din partea PDL, urmează să facă parte din echipa sătenilor fiind convins că totul depinde numai de el.

„Toată viața mea am umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ți influențeze plecarea din Ferma”, a declarat politicianul.

„Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!”, spune frumoasa cântăreață Anna Lesko care a optat pentru săteni.

ADVERTISEMENT