Life

Concurenți Te cunosc de undeva 2021. Ce super vedete fac parte din sezonul 16 al emisiunii de la Antena 1

03.02.2021 | 15:56
Concurenti Te cunosc de undeva 2021 Ce super vedete fac parte din sezonul 16 al emisiunii de la Antena 1
Concurenți Te cunosc de undeva 2021. Ce super vedete fac parte din sezonul 16 al emisiunii de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Show-ul transformărilor „Te cunosc de undeva!” începe cu un nou sezon sâmbătă, 6 februarie 2021, concurenții fiind aleși pe sprânceană. Printre vedete se numără nume grele, dar și participanți mai vechi, care au mai fost în emisiunea de la Antena 1. 

Sezonul 16 al emisiunii este prezentat tot de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, printre super vedetele care urmează să facă senzație numărându-se fiul lui Ștefan Bănică, Radu Ștefan, prezentatoarea Acces Direct, Mirela Vaida, Pepe sau Liviu Vârciu.

ADVERTISEMENT

Actrița Emilia Popescu și cântăreața Cristina Vasiu fac și ele parte din noul sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”, cea din urmă devenind cunoscută după ce a participat la „Vocea României”, dar și la festivaluri naționale și internaționale.

Cine sunt super vedetele de la Te cunosc de undeva, sezonul 16

Adriana Trandafir și Romică Țociu vor participa ca și echipă la „Te cunosc de undeva!”, ambii actori făcând parte din Generația de Aur a României. Cunoscuți pentru rolurile obținute de-a lungul anilor, cei doi revin cu forțe proaspete după ce au fost participanți și în sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

Andrei Ștefănescu, componentul trupei Alb Negru, nu este deloc străin de emisiune, doar că de data aceasta va concura împreună cu Ana Baniciu, nimeni alta decât fiica celebrului Mircea Baniciu. Tânăra a făcut parte din formația Lala Band și a câștigat primul sezon „Asia Express”.

Liviu Vârciu concurează alături de Raluka, cei doi cântăreți fiind foarte fericiți că formează o echipă. Artista a luat premiul cel mare alături de Ana Baniciu la Asia Express, cele două având o prietenie foarte frumoasă la activ.

ADVERTISEMENT

Emilia Popescu este actriță de teatru, film și televiziune, dar și jurată a emisiunii „Dansez pentru tine”, care a fost difuzată în urmă cu ani buni la Pro TV.

Mirela Vaida este o cunoscută prezentatoare TV, dar și solistă vocală a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București. Vedeta nu mai are nevoie de nicio prezentare, la fel și Pepe, care nu este deloc străin de show-ul „Te cunosc de undeva!” unde a mai concurat.

ADVERTISEMENT

Potrivit postărilor care apar pe pagina de Instagram a emisiunii, cel mai mic concurent, dar nu cel din urmă este Radu Ștefan, care apare pentru a doua oară într-o emisiune TV. Tânărul de 18 ani a gătit alături de celebrul său tată, Ștefan Bănică, la „Chefi la cuțite”.

Juriul emisiunii nu se schimbă nici sezonul acesta și este format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

ADVERTISEMENT