Life

Ei sunt concurenții sezonului 17 “Te cunosc de undeva”! Ce vedete au spus DA show-ului de la Antena 1

Noul sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva” vine cu surprize pentru telespectatorii Antenei 1. FFANATIK dezvăluie, în exclusivitate, numele vedetelor care au vor putea fi urmărite în show-ul transformărilor, în 2022.
26.02.2022 | 09:09
Ei sunt concurentii sezonului 17 Te cunosc de undeva Ce vedete au spus DA showului de la Antena 1
Concurenții "Te cunosc de undeva", sezonul 17 / Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat cine sunt cei 16 concurenți “Te cunosc de undeva”, pe care telespectatorii îi pot urmări în sezonul 17 al show-ului de transformări, la Antena 1. În echipe de câte doi, vedetele vor trebui să intre în pielea unor artiști celebri. Pe lângă faptul că vor cânta piesele lor, trebuie să aibă și aceeași înfățișare, bineînțeles cu ajutorul perucilor și al machiajului.

Conform informațiilor obținute, în exclusivitate de FANATIK, în cel de-al 17-lea sezon “Te cunosc de undeva” vor participa concurenți din multe domenii de activitate. Cu toții vor accepta provocările ruletei năstrușnice a show-ului.

ADVERTISEMENT

Iată cele opt echipe de la “Te cunosc de undeva”, sezonul 17

Vă prezentăm perechile noului sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”! Potrivit informațiilor noastre, vedetele au semnat deja contractele și ar fi început filmările pentru show-ul transformărilor, care va fi difuzat, în curând, la Antena 1.

Emi și Cuza

Cântăreții de la “Noaptea târziu” vor face parte din noul sezon al show-ului de la Antena 1. În urmă cu un an, Iulian-Adrian Popescu și Emanuel Popescu, pe numele lor reale, au fost concurenți “Asia Express”, ajungând până în marea finală. Aceștia sunt vloggeri și cântăreți, fiind foarte cunoscuți pentru multe parodii.

ADVERTISEMENT
Emi și Cuza
Emi și Cuza – de la Asia Express, la Te cunosc de undeva

Florin Ristei  și Ilona Brezoianu

Juratul de la X Factor și colega lui, actriță și comediant, se vor deghiza în diferiți artiști din întreaga lume și vor lupta să primească notele cele mai mari din partea juraților. Cei doi fac echipă și la X Factor, acolo unde fac des glume unul cu celălalt.

Florin Ristei  și Ilona Brezoianu
Florin Ristei  și Ilona Brezoianu vor fi concurenți la “Te cunosc de undeva” / Sursă foto: Instagram

Ana Odagiu și Monica Odagiu

Actrițe și cântărețe, surorile Odagiu vor face echipă în sezonul 17 al show-ului “Te cunosc de undeva”. Ana Odagiu a mai fost concurentă a acestui show în anul 2014, dar pentru Monica este prima experiență de genul.

ADVERTISEMENT
Ana Odagiu și Monica Odagiu
Ana Odagiu și Monica Odagiu fac echipă la “Te cunosc de undeva”. Sursă foto: Instagram

Alexia Țalavutis și Dima Trofim

Alexia Țalavutis este actriță, cântăreață, dansatoare și prezentatoare de emisiuni de radio. Va face echipă cu artistul și omul de televiziune Dima Trofim. Cei doi au făcut parte și din formația Lala Band, alături de alți cântăreți cunoscuți. Dima a mai fost concurent al emisiunii “Te cunosc de undeva” și în 2016.

Alexia Țalavutis și Dima Trofim
Alexia Țalavutis și Dima Trofim au fost colegi și în Lala Band / Sursă foto: Instagram

Maria Buză și Paula Chirilă

Cunoscând deja foarte bine formatul emisiunii, actrița Paula Chirilă și cântăreața Maria Buză au acceptat să fie din nou parte a show-ului “Te cunosc de undeva”. Cu energie, așa cum le știu spectatorii și telespectatorii pe amândouă, Maria și Paula se vor distra în timp ce vor interpreta piese ale artiștilor din întreaga lume.

ADVERTISEMENT
Maria Buză și Paula Chirilă
Maria Buză și Paula Chirilă, din nou la Te cunosc de undeva / Sursă foto: Instagram

Zarug și Jazzy Jo

Mihai Dan Zarug, designer vestimentar, este cunoscut pentru aparițiile sale extravagante. Va face echipă la “Te cunosc de undeva” cu cântăreața Ioana Sihota, el – fost concurent “Asia Express”, ea – fostă concurentă “X Factor”, în cele mai recente sezoane.

Zarug și Jazzy Jo
Zarug și Jazzy Jo, el – fost concurent “Asia Express”, ea – fostă concurentă “X Factor” / Sursă foto: Instagram, Facebook

Ionuț Rusu și Anisia Gafton

Comedianți amândoi, Ionuț Rusu și Anisia Gafton vor să arate și un alt talent al lor. Îmbinând glumele cu muzica, cei doi vor concura pentru marele premiu al emisiunii “Te cunosc de undeva”, în valoare de 15 000 de euro.

Ionuț Rusu și Anisia Gafton
Ionuț Rusu și Anisia Gafton vor îmbina comedia cu muzica la Te cunosc de undeva / Sursă foto: Instagram

Romică Țociu și Carmen Chindriș

Câștigător al sezonului 16 al emisiunii “Te cunosc de undeva”, alături de Adriana Trandafir, Romică intră din nou în joc, de data aceasta alături de cântăreața Carmen Chindriș. În sezonul 17, actorul a primit propunerea de a fi prezentator alături de Alina Pușcaș, însă a refuzat.

Romică Țociu și Carmen Chindriș
Romică Țociu și Carmen Chindriș, concurenți Te cunosc de undeva / Sursă foto: Facebook/Instagram

10 ani de “Te cunosc de undeva”

Emisiunea “Te cunosc de undeva” a debutat pe data de 17 martie 2012. De la început și până în 2021 prezentatori au fost Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Din 2022, alături de cunoscuta prezentatoare, prezentator va fi Pepe.

Chiar dacă primul pe lista posibililor prezentatori se afla Romică Țociu (59 de ani), FANATIK a aflat că actorul a refuzat oferta, nefiind ceea ce el își dorea din punct de vedere financiar. Astfel, următorul pe listă a fost Pepe, iar artistul a bătut palma cu producătorii show-ului.

ADVERTISEMENT