Life

Concurenții America Express s-au întors în țară. Cine a câștigat marele premiu? Informații pe care Antena 1 încearcă să le țină secrete

Concurenții show-ului America Express de la Antena 1 s-au întors în România din aventura pornită pe Drumul Aurului, iar deja s-a aflat care sunt echipele din semifinală.
21.07.2022 | 13:00
Concurentii America Express sau intors in tara Cine a castigat marele premiu Informatii pe care Antena 1 incearca sa le tina secrete
Filmările de la America Express s-au finalizat, iar în semifinala show-ului prezentat de Irina Fodor au ajuns trei echipe / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Filmările pentru America Express (fostul show Asia Express) s-au încheiat acum câteva zile, iar concurenții s-au întors în România pe 20 iulie, după o aventură fascinantă pe care producătorii au numit Drumul Aurului. Cele nouă echipe, după o lună de filmări extenuante, s-au ”împuținat” în show, iar deja se știu semifinaliștii.

Filmările America Express s-au terminat! Cine sunt semifinaliștii

În urmă cu aproape două luni, perechile formate din Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Puya și Melinda, soția sa, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela, Bruja și Pufeh, Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, au părăsit România.

ADVERTISEMENT

Pe 20 iulie, o parte dintre concurenți s-au întors, iar pagina Viperele Vesele anunță că, la aeroportul Otopeni, au ajuns și echipele care ar fi reușit să ajungă în semifinalele competiției. Din imaginile prezentate de sursa citată s-a putut observa că, la sosire, concurenții au fost așteptați de cei dragi.

Astfel, Doina Teodoru s-a revăzut cu tatăl ei, Cătălin Bordea a avut parte de o primire plină de dragoste din partea soției sale, frumoasa Livia, iar Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost așteptate de câțiva amici apropiați, cea din urmă fiind primită de iubitul ei.

ADVERTISEMENT

De altfel, din informațiile difuzate de Viperele Vesele, Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt cele trei echipe din semifinala show-ului.

Ce au făcut concurenții de la America Express când s-au întors în România

Conform informațiilor obținute de FANATIK, odată aterizați în România, concurenții din semifinala show-ului au avut grijă să se vadă cât mai repede cu cei dragi. Andreea Bălan mai că nu a alergat acasă, acolo unde era așteptată de fiicele sale, iar Andreea Antonescu, pare-se, s-a văzut cu iubitul ei și, puțin mai târziu, și cu fiica sa, Sienna.

ADVERTISEMENT

În ciuda eforturilor FANATIK de a discuta cu cei care au concurat pe Drumul Aurului de la America Express, contractele de confidențialitate nu le permit să ofere niciun fel de informații cu privire la parcursul din show. Cu toate acestea, păstrând confidențialitatea celor care au vorbit, totuși, la adăpostul anonimatului, informațiile cu privire la semifinala America Express au fost confirmate.

”A fost foarte dificil, nu mă așteptam să fie atât de greu. Dar nu pot să spun despre finală, despre câștigători”, ne-a precizat, la adăpostul anonimatului, unul dintre concurenții sosiți în România.

ADVERTISEMENT

Dar, ni s-a mai precizat, finala America Express se va duce între două echipe compuse exclusiv din concurenți de același sex, ceea ce înseamnă că marea bătălie se va da între Andreea Antonescu și Andreea Bălan și Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Drumul Aurului de la America Express a fost compus din traseul: Mexic, Guatemala și Columbia, iar concurenții care au ajuns în semifinală urmăresc marele premiu de la America Express 2022 în valoare de 30.000 de euro.

Irina Fodor și-a povestit experiența trăită la America Express

Prezentatoarea emisiunii America Express de la Antena 1, Irina Fodor a ținut, spre deosebire de concurenți, legătura cu fanii săi de acasă. Și, în repetate rânduri, ea și-a povestit aventurile, recunoscând că a încercat chiar și noi experiențe culinare.

„Poate nu sună apetisant, dar vă zic sincer că nici nu simți insectele. Sunt foarte crocanți, iar gustul nu are ceva specific, ce poate fi descris. Mi s-a spus despre acest preparat că e foarte sănătos, iar greierii cică aduc un aport simțitor de proteine. Vreți rețeta?”, a scris Irina Fodor pe contul ei de socializare.

Mai mult, prezentatoarea show-ului a avut și o experiență neplăcută generată de soarele extrem de puternic din America Latină. ”Se pare că soarele din Mexic e mai puternic decât credeam, așa că, deși am folosit SPF, m-am ales cu o alergie de toată frumusețea.

Cremă, bandaj, pastilă pentru alergii. Să sperăm că trece repede”, a scris Irina Fodor la acel moment pe social media.

ADVERTISEMENT