Life

Concurenții de la Survivor România, la proba cântarului! Cine a slăbit cel mai mult în primele două luni de competiție

Concurenții de la Survivor România s-au cântărit, după ce prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că triburile se vor unifica. Cine a slăbit cel mai mult în cele două luni din cei 16 participanți?
27.03.2022 | 23:49
Concurentii de la Survivor Romania la proba cantarului Cine a slabit cel mai mult in primele doua luni de competitie
Concurenții de la Survivor România s-au cântărit. Cine a slăbit cel mai mult? Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Concurenții de la Survivor România au ajuns la proba cântarului! Faimoșii și Războinicii, care începând din 28 martie se vor unifica, au aflat cât de mult au reușit să slăbească în primele două luni de competiție.

Cât de mult au slăbit concurenții de la Survivor România?

Campionii, de departe, sunt Relu Pănescu și CRBL! Cei doi bărbați au dat jos nu mai puțin de 14 kilograme. CRBL a intrat în competiție având 101 kilograme, iar acum are 87. Relu Pănescu a intrat cu 83 și a ajuns la 69, fiind cel mai des trimis în exil.

ADVERTISEMENT

Există și o surpriză neașteptată în cadrul fetelor. Deși e de două luni în concurs, Alexandra Duli a slăbit doar două kilograme, spre deosebire de Mari de la Faimoși care în nu mai puțin de două săptămâni a slăbit 6 kilograme.

Cum se prezintă restul concurenților? Un alt băiat care a dat jos câteva kilograme bune este Alex Nedelcu de la Războinici, mai exact 12. La începutul concursului, ex-fotbalistul avea 90 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Și Blaze, fostul concurent de la Mireasa, a slăbit 10 kilograme (de la 85 la 75). Ionuț Popa s-a menținut cât de cât, slăbind 4 kilograme, iar Oana Ciocan a dat jos un singur kilogram.

Două kilograme a dat jos Mihaela Stan, cea mai nouă fată de la Războinici, în timp ce Alex Delea a slăbit 10 (de la 87 la 77). Când a pășit în Dominicană, Doru Răduță avea 65 de kilograme. Cântarul i-a arătat acum noua realitate a conformației sale fizice. Războinicul are 55!

ADVERTISEMENT
CRBL a slăbit 14 kilograme la Survivor România. Foto: PRO TV

Elena Chiriac a dat jos 9 kilograme, Ștefania 11

Ștefania a slăbit 11 kilograme, Laura Giurcanu 5, TJ Miles 13, Marian Drăgulescu 4, iar Elena Chiriac 9.

TJ Miles, după două luni de competiție. Foto: PRO TV

Show-ul Survivor România merge mai departe cu unificarea. Concurenții vor locui pe aceeași insulă, iar emoțiile sunt foarte mari mai ales pentru tabăra albastră. La Faimoși au mai rămas doar 6 participanți, în timp ce Războincii sunt în formulă completă, și anume 10 concurenți.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut ce noi povești se vor scrie în jungla din Dominicană după ce Faimoșii și Războinicii vor ajunge să se cunoască din ce în ce mai bine.

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT