Life

Concurenții de la Survivor România și America Express, distruși de George Tănase: „Unul n-ar recunoaște că are rate acasă”

George Tănase a revenit cu parodiile sale savuroase de pe YouTube! Ce glume a făcut pe seama show-urilor America Express și Survivor România?
25.01.2023 | 16:30
Concurentii de la Survivor Romania si America Express distrusi de George Tanase Unul nar recunoaste ca are rate acasa
George Tănase i-a parodiat pe concurenții de la Survivor România și America Express. Foto: Capturi YouTube
ADVERTISEMENT

George Tănase i-a parodiat pe concurenții de la America Express și Survivor România, dar și pe prezentatorii acestui show, în stilul său caracteristic.

George Tănase i-a parodiat pe concurenții de la Survivor România și America Express

Actorul de comedie cunoscut și pentru felul în care imită personajele de reality-show nu a putut lipsi de pe YouTube cu glumele sale spumoase având în vedere că pe micile ecrane rulează două din cele mai urmărite emisiuni de televiziune din România.

ADVERTISEMENT

Să începem cu America Express. Tănase a scos în evidență câteva trăsături ale lui Puya pe care telespectatorii au avut ocazia să le descopere în episoadele difuzate până acum de Antena 1.

Irina Fodor apare în parodia lui Tănase extrem de nerăbdătoare, dornică să acapareze toată atenția în fața colegilor cu care prezintă concursul. Întreruptă de Marius Damian, personajul Irina îi dă peste nas: „Mă lași să-mi fac intro-ul? O țară a contrastelor, cu peisaje bogate și oameni bogați, un tărâm magic în care azi ești și mâine nu ești. Un itinerariu care îi vor face pe concurenți să justifice banii primiți”.

ADVERTISEMENT

Actorul de comedie a trecut apoi la Puya și soția sa, Melinda. Replicile dintre personajele portretizate de Tănase sunt de-a dreptul savuroase!

Dialog savuros între personajele Puya și Melinda: „Dintre toate armele, cel mai tare îl sperie făcălețul”

„Salut, eu sunt Puya, din Balta Albă, Sălăjan. Am venit în America Express să văd cum arată și borfașii din altă lume”, ar spune Puya, în viziunea actorului.

ADVERTISEMENT

„Iar eu am venit să vă arăt că orice borfaș e dur până intră în casă încălțat și-l vede soția”, este completarea Melindei.

„Toată viața m-am intersectat cu oameni răi… Cu  arme periculoase…”, zice presupusul Puya, la care nevasta din parodie spune: „… dar dintre toate armele, cel mai tare îl sperie făcălețul”.

ADVERTISEMENT

Dacă ne-am distrat suficient cu parodierea participanților de la America Express, e timpul să râdem nițel și cu cei de la Survivor România.

Înțepătura lui George Tănase la adresa concurenților Survivor: „Unul n-ar recunoaște că are rate acasă”

Răzvan Danciu și Jorge au fost imitați 1 la 1 în opinia fanilor comediantului. Războinicul care s-a remarcat cu repetarea cuvântului ”efectiv” e întrebat, la un moment dat, de Daniel Pavel cum de a ajuns la Survivor. E descris drept „un suflet plăpând” ce ar avea teme de făcut pentru școală.

„Bun venit la Survivor România 2023! Emisiunea în care toți concurenții au venit să-și cunoască limitele… contului bancar. Unul n-ar recunoaște că are rate acasă sau că trece printr-o perioadă mai grea în carieră, dar, mă rog, astea nu se spun la televizor”, ar zice prezentatorul Survivor.

Răzvan ”Efectiv” Danciu

George Tănase a reconstituit consiliul de urgență în care primii exilați, Jorge și Răzvan Danciu, s-au certat. După ce îl salută pe Jorge, personajul Daniel Pavel e tras de mânecuță de Răzvan Danciu: „Efectiv sunt și eu aici, boy”.

„Tu ce cauți aici, suflet plăpând? De unde te-ai pogorât? Ți-ai terminat temele?”, este felul în care l-ar aborda ”Pavel” pe Danciu.

„Efectiv mi-era frică să stau în exil pentru că nu-mi place întunericul”, ar răspunde Danciu.

George Tănase merge mai departe în parodierea celor două personaje, atacând maniera efeminată în care se exprimă Răzvan Danciu, fapt ce s-ar putea să deranjeze anumiți puritani din mediul online.

Mai precis, Răzvan este descris în secvențele de pe YouTube ca și cum ar fi soția lui Jorge. Acesta îi spune personajului de la Faimoși că îi vine ciclul menstrual în data de 15.

Nici DOC n-a scăpat de ”malițiozitățile” lui Tănase. Rapper-ul i-ar pune numele DD(iddy) domnului Dan. Lui Pavel nu îi convine deloc acest pseudonim. Motivul? Îi amintește de sora lui Dexter și Dan Diaconescu.

ADVERTISEMENT