Life

Concurentul care a părăsit show-ul Chefi la Cuțite: ”L-am dezamăgit pe chef”

Un concurent a părăsit show-ul Chefi la Cuțite și a transmis un mesaj extrem de emoționant la final. A simțit că l-a dezamăgit pe chef.
01.05.2024 | 00:32
Concurentul care a parasit showul Chefi la Cutite Lam dezamagit pe chef
Concurentul care a părăsit show-ul Chefi la Cuțite. Sursă foto: captură video/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chefi la Cuțite continuă, iar în fiecare ediție, tensiunile, dar și emoțiile, ating cote maxime. Așa s-a întâmplat și în ediția de astăzi, 30 aprilie a show-ului culinar, când a avut loc și o eliminare.

Concurentul care a părăsit show-ul Chefi la Cuțite

Show-ul culinar Chefi la Cuțite se apropie de final, iar între timp, unii concurenți pleacă acasă. Toată lumea își dorește să ajungă în marea finală, însă se pare că norocul este doar de partea anumitor persoane.

ADVERTISEMENT

În ediția din această seară de la Chefi la Cuțite, un moment emoționant a avut loc. Un concurent din echipa lui Orlando Zaharia a părăsit show-ul culinar cu un regret, după cum a spus-o chiar el.

Într-adevăr, battle-ul a fost destul de complicat. Au existat probe destul de grele, pe care însă unii concurenți le-au trecut cu brio. Alții pe de altă parte nu au fost chiar atât de norocoși, deși în alte dăți au dat tot ce au avut mai bun.

ADVERTISEMENT

Un concurent care a fost la un pas distanță să fie eliminat a fost chiar Alexandru Săbădeanu. Acesta a adunat doar 10 puncte, însă chiar și așa a reușit totuși să fie salvat și să meargă mai departe în show-ul culinar Chefi la Cuțite.

Cum a reacționat chef Orlando Zaharia

De cealaltă parte, Bogdan Năstase a părăsit Chefi la Cuțite. Concurentul nu a reușit să adune decât 9 puncte, astfel că a fost nevoit să plece acasă. Iar în momentul în care a aflat asta, a fost total dezamăgit.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Bogdan Năstase nu credea că o să primească atât de puține puncte. Pentru el a fost un dezastru și faptul că l-a dezamăgit pe Orlando Zaharia. „L-am dezamăgit pe chef! E dezastru să iei 9 puncte”, a declarat concurentul.

La rândul său, Orlando Zaharia s-a arătat întristat de această întâmplare. Juratul nu credea că un concurent din echipa sa va pleca acasă, cu atât mai mult chiar Bogdan Năstase. Frustrant a fost și faptul că a existat o diferență de doar un punct.

ADVERTISEMENT

„Bogdan pleacă acasă! Diferența dintre ei doi este doar de un punct. Bogdan versus cuțitul de aur. Dacă până acum totul a fost șocant, asta este extra șocant. Îmi pare rău de Bogdan!

E un om foarte mișto! Cu ajutorul inimii mari pe care o are și pentru că este smart a ajuns până în această etapă, etapa numărul 5 de battle”, a precizat juratul Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT