Life

Concurentul care a pierdut Românii au talent 2023 în fața lui Rareș Prisacariu a rupt tăcerea: „Mă simt dezamăgit. Meritam să câștig”

Albert Gugulan a făcut dezvăluiri după ce a pierdut premiul de la Românii au talent în fața lui Rareș Prisăcariu, un băiețel de doar 7 ani.
20.05.2023 | 10:13
Concurentul care a pierdut Romanii au talent 2023 in fata lui Rares Prisacariu a rupt tacerea Ma simt dezamagit Meritam sa castig
Albert Gugulan a spus cum se simte după ce a pierdut finala Românii au talent. Sursa foto: colaj Fanatik/ Pro TV
ADVERTISEMENT

Albert Gugulan a rupt tăcerea și a spus cum se simte după ce a pierdut finala Românii au talent în fața lui Rareș Prisacariu. După ce băiețelul de numai șapte ani a câștigat cu un discurs despre Dumnezeu, multă lume a fost nemulțumită.

Albert Gugulan, dezvăluiri despre finala Românii au talent 2023. Cum se simte după ce a pierdut în fața lui Rareș Prisacariu

Albert Gugulan i-a impresionat pe jurații Românii au talent încă din audiții, când a interpretat impecabil o partitură la pian. Din sute de concurenți, a fost ales și a ajuns în semifinale, iar apoi chiar în marea finală de pe 12 mai 2023.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine înseamnă o mare realizare, și o mare bucurie pentru că am putut ajunge până în Marea Finală”, a declarat Albert Gugulan pentru ciao.ro. De altfel, pentru această etapă a concursului el a interpretat o compoziție foarte grea, legat la ochi.

Așa cum a dezvăluit la Românii au talent, Albert Gugulan studiază mult pentru visul său. Iar tânărul din Buzău are parte și de susținerea familiei. „De obicei mi le aleg singur, (n.r partiturile) după ce stau și ascult diferite interpretări ai mai multor pianiști consacrați. Într-o săptămână pot spune că repet foarte mult, în fiecare zi, câte 7-8 ore pe zi”, a completat Albert.

ADVERTISEMENT

Albert Gugulan, după ce a pierdut în finala concursului de la Pro TV: „Mă simt dezamăgit”

Chiar și așa, Albert Gugulan a pierdut finala Românii au talent în fața lui Rareș Prisăcariu, un copil de doar șapte ani. După ce micuțul a câștigat recitând un discurs despre Dumnezeu, în timp ce la audiții primise Golden Buzz pentru un monolog patriotic, multă lume s-a revoltat.

Acum, după ce au trecut câteva zile, iar emoțiile s-au mai domolit, pianistul din Buzău susține că este bucuros că a ajuns până în ultima etapă a emisiunii. Totuși, recunoaște că este dezamăgit, pentru că se aștepta să câștige.

ADVERTISEMENT

„Mă simt foarte bucuros, deoarece m-a apreciat atâta lume, dar si puțin dezamăgit, deoarece am crezut mult că voi câștiga, deoarece eu unul cred că meritam. Am primit cele mai frumoase reacții de susținere și de încurajare.

Și acum am văzut câtă lume mă iubește si îmi apreciază munca”, a spus Albert Gugulan, care a ieșit pe locul șapte în finala Românii au talent. Totodată, el a mărturisit că nu se va lăsa bătut. Are vise mari în ceea ce privește cariera.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are Albert Gugulan după Românii au talent

„Mi-aș dori ca în cariera mea să urmeze o evoluție din ce în ce mai mare, să pot deveni un pianist concertist”, a spus tânărul. Iar dacă este să ne luăm după reacțiile juriului show-ului de talente, are toate șansele. Andi Moisescu i-a spus, de pildă că este „de pe altă orbită”.

„Eu după 13 sezoane la Românii au Talent mai am nevoie de 13 stagiuni alături de Filarmonica din București, ca să încep să mă pregătesc ușor pentru ca probabil peste vreo 10-15 ani să pot să zic ceva despre ce ai făcut tu aici.

Cam ăsta e nivelul între ce ai cântat tu și ce pot să spun eu…și puțină muzică am apucat să ascult în ăștia 50 de ani, dar tu te-ai dus în altă parte. Ești pe altă orbită. Realitatea este că ne-am dori să te vedem în toate etapele următoare ale concursului”, a fost reacția juratului.

ADVERTISEMENT