Life

Concurentul de la Asia Express care a fost la un pas de moarte. Dezvăluiri neașteptate: ”Eram singur acolo”

Concurentul de la Asia Express care a fost în pericol de mai multe ori. Cum a reușit acesta să se salveze, de fiecare dată.
28.02.2024 | 00:30
Concurentul de la Asia Express care a fost la un pas de moarte Dezvaluiri neasteptate Eram singur acolo
Concurentul Asia Express care și-a pus viața în pericol de mai multe ori. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

”Asia Express” a fost o adevărată provocare pentru cei care au spus ”da” aventurii. De obicei, când vine vorba despre un asemenea concurs, mulți se tem pentru viața lor. Nu a fost cazul următorului participant de la ”Asia Express” care nu a avut nicio frică. Iar asta pentru că, de-a lungul timpului, a fost de mai multe ori la pas de moarte.

Cosmin Natanticu s-a pus singur în pericol de mai multe ori

Cosmin Natanticu este unul dintre cei mai apreciați comedianți din România. Acesta are în spate zeci de ani de când umorul său binedispune publicul. Deși a fost mereu prezent în lumea mondenă, după participarea la ”Asia Express”, cei de acasă au fost mai curioși ca niciodată să afle mai multe lucruri despre viața lui.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la Asia Express a fost mereu discret și nu a dat prea multe din casă. Însă, cum publicul i-a îndrăgit atât pe el, cât și pe soția lui, Cosmin s-a văzut nevoit să le povestească fanilor mai multe întâmplări din viața lui. Unele chiar nefericite, am putea spune.

Perioada de dinaintea celebrității a fost una plină de pericole pentru Cosmin Natanticu. Înainte de a lua contact cu lumea mondenă, comediantul a lucrat mult timp la o benzinărie. Acolo, riscurile la care s-a supus nu au fost deloc puține.

ADVERTISEMENT

Fiind mult mai tânăr, Natanticu nu privea viața cu aceeași seriozitate ca și acum. Era puțin mai iresponsabil și, așa se face că, de multe ori, a fost la un pas de moarte chiar din cauza sa.

Concurentul de la Asia Express a povestit cum era să moară la locul de muncă

În multe dintre momentele pe care le are pe scenă, Cosmin Natanticu vorbește mai în glumă, mai în serios despre aventurile pe care le-a avut la locul de muncă. Pe unele dintre ele le-a abordat chiar în timpul podcastului lui Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT

Deși pare greu de crezut, la un moment dat, Cosmin Natanticu a vrut să aprindă focul cu benzină, în loc de motorină. Totul se întâmpla chiar la locul de muncă. Mai exact, în benzinărie

Comediantul își amintește că lucra pe tura de noapte, așa că trebuia să se asigure că este mereu cald. Centrala se afla în bucătărie, doar că, de cele mai multe ori, Cosmin dormea atât de mult, încât focul se stingea.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, a decis să simplifice treaba, în concepția lui. Astfel, comediantul a luat benzina de la pompa și a băgat-o în centrală. Toată flacăra a venit către el, dar a reușit să scape.

”Aveam lemne, aveam cărbune și nu se aprindea. Am zis că nu știu eu să aprind. Păi n-am eu benzină la pompă aici?! Am băgat benzină în centrală. (…) Normal că a venit pe mine și nu numai pe mine că aveam lemne pe jos. Strigam ca prostul că arde.”, i-a spus Cosmin lui Mihai Bobonete.

Cosmin a mai fost la un pas de moarte, atunci când mai mulți infractori au venit să jefuiască benzinăria. Din fericire, aceștia s-au răzgândit chiar în mijlocul jafului. Deși, îi puseseră gând rău și lui Cosmin, norocul a fost de partea sa.

”Eram singur și au venit să mă jefuiască. Erau niște băieți care mai aveau nevoie de niște mărci să poată să fugă în Germania.”, a mai povestit Natanticu în același podcast, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT