Life

Concurentul de la Chefi la cuțite care a fost predestinat pentru bucătărie. Robert Mihăilescu s-a născut după un accident al mamei

Concurentul de la Chefi la cuțite care a fost predestinat pentru bucătărie. Robert Mihăilescu a povestit cum a venit pe lume și ce accident a avut mama sa.
03.10.2022 | 23:22
Concurentul de la Chefi la cutite care a fost predestinat pentru bucatarie Robert Mihailescu sa nascut dupa un accident al mamei
Concurentul de la Chefi la cuțite care a fost predestinat pentru bucătărie. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Unul dintre concurenții de la emisiunea Chefi la cuțite are o poveste cel puțin interesantă chiar de la naștere, ba chiar s-ar putea spune că a fost predestinat pentru a găti.

Concurentul de la Chefi la cuțite care a fost predestinat pentru bucătărie

Robert Mihăilescu le-a povestit celor trei chefi povestea nașterii sale, care a arătat încă de la începutul vieții că bucătăria este un semn pe care tânărul ar fi trebuit să îl ia în considerare.

ADVERTISEMENT

Mama sa gătea atunci când era însărcinată cu el, iar după ce a tăiat niște ceapă și a vrut să curețe cuțitul, s-a tăiat și i s-a declanșat nașterea.

Copilul ei, un băiat pe nume Robert Mihăilescu, s-a născut așadar după o primă experiență în bucătărie, fiind predestinat pentru a rămâne acolo.

ADVERTISEMENT

”Tot timpul mi-a plăcut să cred că bucătăria mi-a fost predestinată, eu născându-ma dintr-o tăietură de cuțit. Mama mea când era gravidă cu mine în luna a noua, toca ceapa, iar când a curățat tăișul lamei s-a tăiat așa de tare încât i-a declanșat nașterea, și așa am apărut eu”, a spus tânărul la emisiune.

Cum s-a descurcat tânărul în fața chefilor de la Antena 1

Dar se pare că întâmplarea cu el în bucătărie nu a fost deloc una la voia sorții, pentru că Robert Mihăilescu de la Chefi la cuțite a gătit foarte bine.

ADVERTISEMENT

Totuși, el nu a mers pe acest drum de la început, pentru că a ales mai întâi să facă o facultate, dar nu i-a plăcut, așa că a ales până la urmă bucătăria.

Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au vrut să îl sperie cu niște critici constructive, dar lucrurile pozitive ale farfuriei prezentate de concurent au fost mai presus de greșelile comise.

ADVERTISEMENT

Pe scurt, concurentul de la Chefi la cuțite predestinat pentru bucătărie a reușit să ia toate cele trei cuțite din partea chefilor.

Robert Mihăilescu de la Chefi la cuțite le-a pregătit juraților un preparat destul de complex, format din mușchi de porc cu piure de morcov și chicarrones (burtă de porc prăjită).

ADVERTISEMENT