Life

Concurentul de la Vocea României care i-a lăsat cu gura căscată pe jurați, încă de la debutul sezonului 10: „Ai putea să câștigi”

Unul dintre concurenții care a urcat pe scena la audițiile primei ediții Vocea României a reușit să îi lase pe toți cu gura căscată.
10.09.2022 | 09:37
Concurentul de la Vocea Romaniei care ia lasat cu gura cascata pe jurati inca de la debutul sezonului 10 Ai putea sa castigi
Jurații de la Vocea României, impresionați de un tânăr din Caraibe stabilit în Sibiu. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Prima ediție Vocea României 10, difuzată vineri seara, pe 9 septembrie, de PRO TV, cu o formulă nouă de jurați, a adus surprize cu totul neașteptate.

Winael Baldus, caraibeanul din Sibiu, ar putea câștiga Vocea României!

Vocile care au performat în fața celor 5 jurați i-au făcut pe unii să exclame că deja am putea avea un câștigător. Mai precis, unul dintre băieți a reușit să îi facă pe Theo Rose & Smiley, Roabeș, Rimes și Chirilă să ducă lupte grele pentru a-l avea în echipă.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Winael Baldus, un tânăr originar din Caraibe care locuiește de mai bine de un an în Sibiu. Băiatul s-a îndrăgostit iremediabil de România și de o româncă în mod special. Talentatul artist în devenire a interpretat melodia „Dance Monkey” a lui Toni Watson.

Tânărul a ales echipa Smiley & Theo Rose

La audițiile pe nevăzute, Winael a fost însoțit de partenera lui de viață, cu care locuiește în Sibiu. Jurații au întors scaunele. La finalul prestației l-au aplaudat cu toții în picioare.

ADVERTISEMENT

Mai toți dintre cei puși să aleagă noua voce a României au spus, fără să mai țină cont că urmează și alți concurenți pe scenă, că el ar fi în măsură să câștige acest sezon!

Tudor Chirilă i-a recunoscut caraibeanului că se dă mare bătaie pentru el. Asta deoarece toți îl doreau în echipă. Așa cum e de așteptat într-o astfel de situație, dacă se întorc mai multe scaune sau chiar toate, persoana care decide în ce echipă va fi este performerul.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că ai o voce de câștigător! A fost dumnezeiesc. Îți mulțumesc pentru asta”, i-a spus Irina Rimes vizibil emoționată.

„Ai putea să câștigi Vocea României. Ai o voce fantastică”, a fost și părerea lui Smiley. De altfel, Winael a ales să îi aibă drept mentori pe Smiley și Theo Rose. Așadar, acesta va fi în echipa lor, cu șanse mari să ajungă în finală și să câștige, așa cum au previzionat jurații.

ADVERTISEMENT